Gene seçtiniz adamları.....
O seçilirken sen de burdaydın alper abi,seçtiysek beraber seçtik
Gene seçtiniz adamları.....
O seçilirken sen de burdaydın alper abi,seçtiysek beraber seçtik![]()
yahu askere gıdecem dıom gezelım vedalasalım dıom kımse bısey yapmıoda demıoda....
yazıklar olsun sıze verdıgım emeklere, yazdıgım msjlaraa:cherry:
::asker:: ::asker:: ::asker:: ::asker::
,bahadinli askere gidiyosun..ama veda gecesi yapmıcakmısın??:silent: seni anlıyorum son gunlerı canlı heyacanlı yasamak ıstıyosun..
Bodrum İskele Meydanı Dergisi Sahibi, Bodrum Ajans Yayın Grubu Haber Editörü Yiğit Uygur ve Bodrum Gönüllüler Derneği Başkanı Cemile Uygur'un tek evlatları, yavrumuz İrem Uygur ve arkadaşı Yaşar Mete Oymaklı, 274 promil alkollü olduğu belirtilen Azrail sürücünün arkadan çarpması sonucunda hayalleri ile birlikte aramızdan ayrıldı
Geriye dönüp baktığımızda cahiller ve sarhoşlar tarafından yollarda buna benzer nice cinayetlerin işlendiğini, verilen cezaların hiç de caydırıcı boyutlarda olmadığını görüyoruz.
Biz aşağıda imzası bulunanlar "Masum hayatların sonlanmasını azaltacak, trafik canavarı için caydırıcı, ürkütücü hükümler içeren" yeni bir trafik Yasası'nın öncelikle ele alınarak uygulamaya konulmasının gerekliliğine inanıyoruz.
Açılan sayfada BEN DE İMZALAMAK İSTİYORUM yazısına hemen tıklayın :
http://www.bodrumajans.com.tr/protes...?page=2&order=
,
babam pazar aksamı davul zurna falan caldıralım dedıde...ben ıstemedım...
benım ıstedıgım motorcu kardeslerımle askere gıtmeden son kez bı gezıye falan gıtmek..ne bılım pıknık gıbı bıseyler yapmak...
abı yarın yada bırgun yozgata gıdecem...
ısın yoksa bıraber gıdelım mı....bahadına...1 gece kalıp gelırız..sende memleketını görmus olursun....
ne dersın abı ıı olmaz mı....
::asker:: ::asker::
ben 3 defa gittim haymanaya.10 defa da gidilir.haymana yolu güzeldir. Virajlı falan, tam motorcu yoludur. Öneririm :cat:
ben 3 defa gittim haymanaya.10 defa da gidilir.
geçende bir yazı başlatayım dedim ankara ve çevresiyle ilgili.tek bir cevap gelmedi bende kestim yazmayı.ilgi görseydi her hafta sonu gittiğim yerleri yazacaktım.haymana-ayaş-çubuk-kızılcahamam vs vs millet fikir edinir diye düşündüydüm.ama demekki benden başka herkes heryeri biliyormuş.
evet sakin sakin gidecem buraya saat yazarım yolda gelir geçersiniz beni(millet 120 den aşağı düşmüyor galiba).
hafta sonu haymana-kızılcahamam yada ayaş-beypazarı civarına gidecek yol arkadaşı aranıyor(kaplıca olayı):
-yalnız bir şartla ben çok hızlı gitmiyorum ortalama 75-85 arası.
(ehliyet sorunum çözüldü).
gelen olmazsa gene tek tabanca takılcaz da lastik patlarsa tek itmek var işin ucunda.
cumartesi uyar.yarın benı ara abı bulusalım...devam edelım...hız önemlı ddeğil ya....hem benım ıcınde 80 le gıtmek daha ıı olur...az yakar motorum...![]()