- Konu Yazar
- #4,021
O zaman bu hafta boş dururuz. Önümüzdeki cuma saat 15 te söylerim nere gideceğimizi :mrgreen:
Motorlarınıza sağlık, Elmadağ'a tırmanmak güzel fikir. Benim favorim Elmadağ-Kırıkkale arası, acayip nefis manzarası var, motoru alınca hepinizi oraya götürcem![]()
25.10.2006 tarihinde böyle yazmışsın , hala "tık" yok![]()
ekim kasım demeden gezmişiz yau bi de geçen sene :mrgreen:
Siz gidin gezin bakın gelin. Biz giderken siz dönüyor olursunuz zaten. :wiinkk:25.10.2006 tarihinde böyle yazmışsın , hala "tık" yok![]()
ekim kasım demeden gezmişiz yau bi de geçen sene :mrgreen:
abı ıstersen bosuna toplama ıle ugrasma sana hazır toplanmısını vereyım...istersen gs500 u vereyım ıstersen jawayı vereyım....ben bu ay askere gıdecem motoru koyacka yerım yok...evde bırakırsam babam hurda fıyatına satar...en ıysıımı ben satayım...zararın neresınden dönersek kardır....arkadaşlar ankarada komple çıkma motosiklet motoru bulabileceğim bir yer varmı yada tüm illerde bilen varsa bizahmet yardımcı olursa sevinirim bu kış kendi motosikletimi yapmaya kara verdim koca bir garajım var komprösörden tutunda aklınıza gelebilecek her türlü alet edevatım mevcut elimde iki adet şase var sadece motor ve şanzımana ihtiyacım var bilgilerinize
Siz gidin gezin bakın gelin. Biz giderken siz dönüyor olursunuz zaten. :wiinkk:
abı ıstersen bosuna toplama ıle ugrasma sana hazır toplanmısını vereyım...istersen gs500 u vereyım ıstersen jawayı vereyım....ben bu ay askere gıdecem motoru koyacka yerım yok...evde bırakırsam babam hurda fıyatına satar...en ıysıımı ben satayım...zararın neresınden dönersek kardır....
abı msn mı ekle bakalım....firat_gs500@......
yeni motor almayacağım alacak olsam makinayı satıp yüksek cc bi motor alırım benim amacım kendi tasarımım olan bir makina yaratmak birazda böyle şeylere merak var bakalım ortaya nasıl bişeyler çıkarabileceğim bi tür hobi gibi düşün bunu
Teşekkürler arkadaşlar
hep birlikte daha nice motosiklet dolu yılları görebilmek dileği ile
bu arada bir hafta sonra yıllık iznime ayrılıyorum ve eğitim almayı düşünüyorum. Aklında olan olmayan arkadaşlara duyurulur.
bu aralar çok yazamıyorum, iş güç bayağı yoğunlaştı. geçi doğumgünümde bile işten çıktığımda saat 11 di siz tahmin edin artık gerisini.. Motosiklet bi haftadır bi benzinlikte yatıyor, debriyaj teli kopunca oraya bırakmak zorunda kalmıştım. bugün halledecektim güya lakin uyumaktan kafamı kaldıramadım. Bakalım artık ne yapabileceğiz helga ile.. sevgiler, saygılar arkadaşlar:cat:
Aslansın abi senİnşallah öyle bişidir..
valla sabah deneyeyim o zaman.. en fazla şaşmaza git gel yaparız.
yeni motor almayacağım alacak olsam makinayı satıp yüksek cc bi motor alırım benim amacım kendi tasarımım olan bir makina yaratmak birazda böyle şeylere merak var bakalım ortaya nasıl bişeyler çıkarabileceğim bi tür hobi gibi düşün bunu
Gencaycım teli kopamaz onun.....Daha yeni değiştirdim ben......:queen::queen:
Aynı şey benim başımada geldi...Bende öyle sanmıştım.....
Şöyle yumruk büyüklüğünde taşı al....Debriyaj telinin motora girdiği yerin yakınına hafif sertlikte taşla vur....:queen::queen::queen:
Şaşırıcaksın ama eski haline kendiliğinden gelicektir......:queen::queen:
Bikeresinde ben de mamaktan ostime 2.vites hiç durmadan vites değiştirmeden gitmiştim.....Metin çekici tık yaptı....:queen::queen:
Bazan debriyaj takılı kalır bunlarda..... Sen tel koptu zannedersin....:cat: