ksr bakmayın ya az once 2 ton odun cektim eve uykuluyum eksik yazmısım
1."kompresyon "
2."vigarasyon"
1- motor freni , yani gazı bıraktığındaki motorun tepkisi diyebiliriz belki.
2- vibrason olmalı sanırım o , yani titreşim.
Arkadaşlar rüzgar hakkında ne düşünüyorsunuz?? ben rüzgarın bu motorda hızı ve dengeyi çok etkilediğini düşünüyorum özellikle 100km ve üzeri hızlarda siz ne düşünüyorsunuz uzun yol gidenler...??
bu motorda rüzgar , naked motorlardaki kadar rahatsız etmiyor. motor hafifliğinden dolayı savrulabiliyor fakat zamanla motora alıştıkça bu da sorun yaratmıyor.
Motorun torku dolayısıyla tersten esen rüzgar motorun hızına olumsuz etki ediyor. Motorun üzerine yattığında rahat 10-15 km daha hızlı gidebiliyorsun.
Görkem tahminimce senin motor şu an 12000 km civarlarında. Zincir neden bu kadar erken değişiyor senin ? Çokmu gerdin :silent: Bu kadar erken değişmemesi lazım ama... :silent:
Benim kullanımımla alakalı abi... Motor 13.500 km oldu. Şimdiye kadar neler yapmadım ki zincir dayansın :mrgreen: Kaydırmaktan hoşlandığımdan dolayı da zincir çok çabuk bollaşıyor.
sayman55
Şimdiye kadar 1-2 kuryede gördüm. Topcase çok büyük olmadıkça aşırı kötü görünmüyor. Ama yine de motorun konseptine uymadığı için göze batıyor. Ben onun yerine depo üstü çanta veya arkası için koltuk semeri tercih ederim.
sayman55
Bu ay içinde ak koyun kara koyun belli olacak.