[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
forrap,

Liste var mı. Kim geliyor ve kaç kişi oldu diye merak etmiştim.

Liste varsa beni de ekle, ben geleceğim, ayrıca sacit'e de bir haber vereceğim.

Moderatör (forrap)
dogu,aramıza hoşgeldin...
Gezilerimize tabi ki katılabilirsin,gurup sürüşünde fazla hızlı gitmediğimiz için motorun yeterli olacaktır.Ancak ehliyetinin olması gerekiyor gurup sürüşümüzde olabilmek için,ehliyetin ve gerekli korumaların (kask vs.) mevcutsa başka bir şeye gerek yok.

Saygılar

MrCool,listeyi oluşturacağım.Yalnız sacit'in gelmesi konusunda emin değilim.Kendisiyle gurubumuzun her hangi bir gezisine katılmadan önce konuşmak isterim.Aksi taktirde açık konuşmak gerekirse guruba gelmesini pek hoş karşılayamayacağım.Konuşalım önce bir kendisiyle..

Moderatör (forrap)
dogu,gezilere ehliyetin olunca bekliyoruz,ancak buluşmalara ehliyetin olmasa da o veya bu şekilde otobüsle bile gelebilirsin(toplantı tarzındaki buluşmalara).Toplu sürüş yapmıyoruz genellikle o tür buluşmalarda (hadi şuraya geçelim şunu yapalım gibi bir durum olmadığı sürece).Gel tanışalım,bekliyoruz...

arkadaşlar sırf haftaya kuşadasına giderken ilk kez şehirlerarası yola çıkacak durumuna düşmemek için kalktım bugün çeşmeye gittim geldim. ne yaptın derseniz hiç bi şey hazırlıksız gittim biraz dolaştım ve otobandan geri döndüm. toplam 200 km yol yaptım. azıcık oturak organım ağrıdı ama iyi oldu tecrübe oldu :)

Moderatör (forrap)
Hehe iyi yapmışsın iyii :) Yalnız sana söyleyim,oran buran ağrısada bu sende bağımlılık haline gelir,Tuncer söylemişti dersin :) Yarın bi gün dayanamadım bi koptum çeşme yaptım,foça yaptım bilmem ne demeye başlarsın:)

@Fo

chopperrider abiiiiiiiiii aşmışsın olayıı senn.MAŞALLAHHH EMİR EBİMEEEE:cat:

Moderatör (forrap)
Tüh bu sefer tutturamamışım mı Eru ? :) Hesaplamayı yanlış yaptım sanırım.Ama ya nöbetin ya da bir başka sorun bu hesaplama yanlışının açığını kapatır :p
Geyik bir yana,umarım gelebilirsin bu sefer...Özlettin kendini:rendeer:

:) :) evt bir gün ile kaçırdın, nöbet 6 ağustos :) geleceğim, yani umarım . . .

Moderatör (forrap)
İnşallah inşallah :cat: Gelebilirsen çok güzel olacak...Gurubumuza senin gelemediğin süre içerisinde bir çok değerli arkadaş katıldı.Tanışmanı isterim...

Herkes birileri gelince kaçmış şuna bak hahhahaaa...AYkut gideceğini bilseydim gelmezdim ha :queen::queen::queen: şaka bi yana bizim hedolarla ayıptır söylemesi WAFFLE yedik de.

walla ahmetcim bende senin geleceğini bilsem işimi biraz ertelerdim otururduk, tam benim çıkacağım an sen geldin üzüle üzüle gittim valla :salut:kusruma bakma gari:bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pazara kadar rodajı bitirirsin de sen...... Pazara kimse tutamaz seni....:p

forrapppp liste yap..çığ gibi olduk,,bu kalabalıkla aqua almaz bizi baba..

Moderatör (forrap)
Liste yapıcam,ama önce bi kahvaltı yapayım :p Tamam tamam liste birazdan hallolucak :wiinkk:

Pazara kadar rodajı bitirirsin de sen...... Pazara kimse tutamaz seni....:p

hocam rodaj falan yalan oldu artık km. 1300 ü geçti artık Allah ne verdiyse açıyorum gaz çeviriyorum rpm :)

motor ya yansın ya iyice açılsın modundayım artık. yakında elimde piston segman gelirim toplantılara :)

hocam rodaj falan yalan oldu artık km. 1300 ü geçti artık Allah ne verdiyse açıyorum gaz çeviriyorum rpm :)

motor ya yansın ya iyice açılsın modundayım artık. yakında elimde piston segman gelirim toplantılara :)

rodaj dan sonra tüm cıvataları sıktırmanı tavsiye ederim kardeşim :p sıkıştırma bu kadar makineyi çekik gözlüler bi ayrıntıyı atlamış olabilir :mrgreen:
(şaka tabiki)
hayırlı olsun yeni motorun kardeşim :rendeer:

Oleeeeyyyyyy

Forrap.....

Ben bomba buna derim işte::exclaim:...harikasın kardeşim benmim.
bana göre, İzmir - Manisa MT olarak bugüne kadar en yoğun katılımı olan aktivitelerden birisi olacak bu allahın izni ile.

Bir aksilik olmaması halinde Özer + 1 olarak kyıtlara geçir lütfen:cat:

Bu arada, Mr.Cool seni de bayağı özledim haaa:wiinkk:....
Sercan'ı tekrar yazmam gerek yoık daha önce yazmıştım:rendeer:....

hepinizi öpüyorum

Moderatör (forrap)
Teşekkürler Özer abi :rendeer:

Katılım listesini hazırladım arkadaşlar...+ Ları olanlar ya da ismini yazdırmak isteyenler söylesin,ekleyeyim hemen.Herkesi yazdım,ama atladığım olduysa özür dilerim.Söylerseniz hemen yazarım.

Saygılar

Katılım Listesi

- forrap +1
- Apv41 + 2
- Wallace
- I BEN
- Lodos + ? 
- karmacoma
- MECİT + 1
- Özer + 1
- duyulmaz
- speedygirl şule
- ıronlıne
- Gürkay + ?
- extreme1925
- Erudite
- gureli + 1
- hayaletfilo
- rots
- ceyz
- chatkut
- umutus
- acress
- alp_tunay + 1
- PIERzig
- darksilence
- belifeless
- chopperrider
- taner_k
- bur-k@
- egelim
- MrCool
- uglychild (hala buradasındır umarım)
- eczaci101 (gel bir şekilde,bekliyoruz  Araç ayarlarız bir şekilde gerekirse :))
- @Fo
- kumita45
- oFLuAlper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar