[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw bu topik ne olmuş böyle 5. sayfa :)
saldım çayıra mevlam kayıra :mrgreen: kim tutar bizi bea
yürü be MT dostluk beleş zaten gittiği yere kadar dostluk kardeşlik
bende geleceğim ona göre hoopppp :)
hemide ka ile :cherry:

serkan kardeş hayırlı olsun almışsın sonunda ka yı kazasız belasız bol kmler
ıronlıne&speedygirl

Moderatör (forrap)
Gelirsin sen gelirsiiiiiiiin :) (Bu kadar büyük bir gurupta araç bulmama gibi bir sıkıntın yok,ki karmacoma da yazmış o kadar,başkaları da var.)

Siz de gelin Sn. DARMA ;

Biz izmirliler çok sıcak kanlıyızdır...:wiinkk:

evet izmirliler çpk sıcak kanlı hakikaten...bu çok eskiden beri gelen bişey aslında...
ama bir o kadarda manisalılarda çok kanlı insanlardır biliyomusun..çok misafirperverdirler...:bounce:

Gelirsin sen gelirsiiiiiiiin :) (Bu kadar büyük bir gurupta araç bulmama gibi bir sıkıntın yok,ki karmacoma da yazmış o kadar,başkaları da var.)

eyvallah dostlarım sizler de olmasanız ben ne yaparım bilmem...:rendeer:
forrapım gelicem tabe..motorun ön tekerleği olmasa dahi yine de çerden çomaktan bişey yapıp motorun önüne takıcam gelicem yine de ayıpsın...:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
nerelerdesin sen abicim özlettin kendini gel gari bir toplantıya geziyede yüzünü görelim yaaaa. sayende cennetlik olduk vallaha
Ben de hepinizi özledim. :rendeer: Özellikle son bir haftadır toplantılara gelmeyi düşünüyordum ama hep toplantı yerleri ulaşım alanım dışında. Yani alkollü olacağım için araba veya motosiklet kullanamayacağım yerlerde yapıldı. Yürüyerek gelebileceğim Bornova ya da otobüsle gidebileceğim Karşıyaka veya Alsancak olsaydı katılacaktım.

bende bornovada oturuyorum, tam isabet:cat:
Hakikatten, ne şans! :)

eczaci101´isimli üyeden Alıntı
Siz de gelin Sn. DARMA ;

Biz izmirliler çok sıcak kanlıyızdır...

TŞKLER ECZACİ101 İZMİRLİLERİN NE KADAR SICAK KANLI OLDUKLARINI BİLMEMMİ.ÇOCUKLUĞUM ORDA GEÇTİ:)

Selamlar ; bugünlerde üye olduğu gün ilk iş MT İzmir topiğine yazıyor çoğu üye :silent:

Tuncer, anladın sen onu .. :cyclopsan

TUNCER ANLADIDA DİSHİ BEN ANLAMADIM YA:)

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
DARMA,hoşgeldin...Bekliyoruz buluşmamıza:wiinkk:

dishy
,tamamdır Tubi merak etme :) Problem yok.Dikkatliyim o konuda:wiinkk:

DARMA hoşgeldin aramıza...burda sağlam dostlukları bulabileceğinden emin ol..
seni yalnız bırakmayız..;)

Rahmi abim kim yav o 67 yaşındaki? Yok öyle bişey,sen zaten 20 gurubuna dahilsin :)

Bende öyle demek istemiştim zaten :cherry:

biz gelirsek eğer sizi Kuşadasında tepede bekleriz , Gaziemir bize çok ters gelir
yada Gümüldürden menderese iner orada kuşadası kavşağında buluşuruz bakalım nasip diyelim

Son düzenleme:
Ulen konyaya gidecektim gezmeye,yine sayenizde gidemiyoruz.Haftaya Kenyaya giderim artık.En güzeli.Yaz Forrap ım Tuncerim beni de kara tahtaya.

Aqua fantasy miydi neydi ben iki sefer gitmiştim oraya,birinde kafamı vurdum kayarken(pekmezim akıyordu),birinde de dizimi çarptım inişe geçerken(hava alanı gibi oldu) yani inşallah gittiğimde bi sorun olmaz.Ya dizlik kask da taktırmazlar orda şimdi...Vallaha Motordan korkmam su parkından korktuğum kadar

Moderatör (forrap)
Hehe tamamdır Ahmetim :) Yazarız...Pekmezin ben akıtmadığım sürece akmaz duyulmaz:)
Burası aqua center diye bir yer arkadaşlar,karışıklılık olmasın..

Bu arada işi olmayan akşam 20:00 da gurme ye gelsin.İki sohbet etmek isteyeni bekleriz...Maksat ufak bir buluşma,cuma toplantısından önce bir aperatif...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar