[İzmir MT-Manisa MT] Aqua Center a gidiyoruz!!! 5 Ağustos -Fotolar Eklendi-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün geçtim ordan Faysal abinin gözü yollarda kalmış (murat seni sorduu faysalım:)) ben bakarken el salladı gel diyee:) derken TRTARIK geldii 5-10 dk bekledik kimse yoktuu.Bütün İzmir dün alsancaktaydı sanırım ne kalabalıktı yahuu...

ben dün karşıyakadaydım ama konak tarafındaki havai fişekleri görmüştüm...o tarafada gidemedim ne var ne yok diye..:)
ama ksk bomboştu...in,cin bi de ben top atıyoduk..:)

Moderatör (forrap)
Yav bırakın geyiği gelecekseniz gelin işte akşam :p Özer abi,Alp Tunay ve Wallace gelecek,telefonlaştık...
Gelebilecek olan gelsin...Gurme ye 20:00 da.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geldik..Bol bol muhabbet ettik.... Çaylarımızı içtik.... Güzel bir geceydi.....

Moderatör (forrap)
Evet güzel bir akşamdı.Elimde olmayan sebeplerden dolayı biraz geç geldim,tekrar özür diliyorum...
Herkesin ayaklarına sağlık...

Evet...1 hafta sonra aqua dayız.Hadi bakalım çok kalmadı :p

Evet güzel bir akşamdı.Elimde olmayan sebeplerden dolayı biraz geç geldim,tekrar özür diliyorum...
Herkesin ayaklarına sağlık...

Evet...1 hafta sonra aqua dayız.Hadi bakalım çok kalmadı :p

bende son anda uğradım ben geldim forrap ve alp_tunay kaçtı :p sonra benim işim vardı tam kalkarken duyulmaz geldi :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende son anda uğradım ben geldim forrap ve alp_tunay kaçtı :p sonra benim işim vardı tam kalkarken duyulmaz geldi :queen:

Saat 6 dan beri orda oturuyordum ben......İlk ben geldim.....Saat 11.30 a kadar oturdum..... El insaf....Kaçıyo diyo yaaaa....:p:p:p

Moderatör (forrap)
Serin serin oturup çay içtim.... Rüzgara karşı......:p:p:cat:

Eh işim gücüm yok boş adamım demeni de beklemiyor zaten kimse :p :mrgreen:

Duyulmaz da geldi demek :p Vay be ufak bi buluşma dedik ama demek ki parça parça gelenlerle birlikte yine bi 15 kişi olduk toplamda :)
Neyse başlık konusunun dışına çıktık iyice :p

selam arkadaşlar haftaya bende gelmek istiyorum agua ya görüşmek üzere bide ben yeniyim bu sitede ekstra birşey yapmam gerekiyormu...? yoksa sadece pazar günü migrosun önünde olsam yetermi...:)

Moderatör (forrap)
kumita45,aramıza hoşgeldin...
Pazar günü migrosun önüne gel,eğer tipini beğenirsek guruba alıcaz :) Geyik bir yana,grup sürüşünü tehlikeye atmayacak derecede tecrübeliysen bu yeterli zaten gerekli ufak bilgileri gerekli görürsek veriririz,bekliyoruz...

grup sürüşünde sağlığınız için duyulmaz en arkada seyir etsin:mrgreen:

Moderatör (forrap)
Duyulmaz bak hedo ne diyor :p
Delidumurum duyulmazım benim :) O kadar kötü değil abi yav sende :) En arkada olmaz bir de,rahat duramaz arkada o,taş sopa bişey fırlatır :)

Duyulmaz bak hedo ne diyor :p
Delidumurum duyulmazım benim :) O kadar kötü değil abi yav sende :) En arkada olmaz bir de,rahat duramaz arkada o,taş sopa bişey fırlatır :)

yok abi kötülüğünden değil zaten adam malum deli raporlu saklıyo:mrgreen: sürekli geç öne diye bağırıyo bana:cherry: hatta bizim sayko ahmet geçen motor ustunde önüne çıkan bir sokak çocuğuna motor üstünde çılgın bir hareket yaptı şok oldum:queen: artık o anlatsın tekniğini motor üstünde tek vuruşla yere yapıştırma yı:cherry: aman tuncerim dikkat edin bu adam aqua da mazallah ustune su sıçratır biri delirir falan:)

Moderatör (forrap)
Tehlikeli adam tehlikeliii :) Dikkatli olmak lazım..Aqua da daha da dikkat ister evet:) Gazetelere manşet olmayalım da :p

anladımm arkadaşlarrr ozman pazarr günü görüşmekk üzere.... selammlarrr saygılarrr....:)

Herkes birileri gelince kaçmış şuna bak hahhahaaa...AYkut gideceğini bilseydim gelmezdim ha :queen::queen::queen: şaka bi yana bizim hedolarla ayıptır söylemesi WAFFLE yedik de.Sonra ben dedim gezeyim,Karşıyakaya gittim sonra da inciraltı yapayım derken bizim elespitleri görünce e durmadan geçsek her an kafamıza bi çay bardağı ki o bardak muhtemelen duble olur.İnceden de dibinde dem birikmiş olur...anladınız siz.O kadar riskle transit geçiş olmaz.Ben sizi gitmişdir diye geçtim ama olmadı hahahhaaaŞAKA ŞAKA cidden bak ya aaahhh!!! dur vurma!!!! abi paatt!!!!!!!!:salut::salut: küütttt!!!!!:pr::pr: :pr::pr:

yok abi kötülüğünden değil zaten adam malum deli raporlu saklıyo:mrgreen: sürekli geç öne diye bağırıyo bana:cherry: hatta bizim sayko ahmet geçen motor ustunde önüne çıkan bir sokak çocuğuna motor üstünde çılgın bir hareket yaptı şok oldum:queen: artık o anlatsın tekniğini motor üstünde tek vuruşla yere yapıştırma yı:cherry: aman tuncerim dikkat edin bu adam aqua da mazallah ustune su sıçratır biri delirir falan:)

LAn ben o hareketi görmemişsindir diye seviniyodum,sonra bi baksam bi trafikde beni tanımadı yani "ben bu adamın arkadaşı değilim ona göre" misali.eşş.....ek nasıl atladı önüme,durdum ama kalkışım pek fena oldu abooowww,bak üzüldüm şimdi neden öyle bi hareket yaptım ben yaaaa:salut::salut::salut::salut::salut::salut::pale::pale::pale:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar