Türkiye'nin En Genç Caponord Kullanıcısı

PRO güle güle iyi günlerde eskit kardeşim motosikletini...

kazasız belasız,iyi günlerde kullanman dileğiyle HAYIRLI OLSUN.. motoruna çamur değmesin dicem ama BU ENDURO değmezse ayıp olur :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı ugurlu olsun , kazasız belasız insalla,

ne yani kapanord hep yaşlılar mı kullanır demek istiyorsun :p kapa kullanıcılarına yaşlı mı demek istiyorsun :p ehehe :cherry:

Kazasız belasız kullanırsınız umarım...:cat:

aprilla motorumda yaşadığım parça sıkıntısını inşallah yaşamazsınız...(orijinal yağ filitresini dahi bulamadım bu hafta içinde:pr:)....

Kapa değil Kapo :) Ben ne yapayım kardeşim, yeni öğrendim ben de en genç olduğumu :p

hayırlı uğurlu olsun tekerleklerin daima yere bassın kazasız belasız kullanmak nasip eylesin.
aman hocam dikkat edin hırsız mevsimi yine başladı çünkü

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hayırlı ugurlu olsun , kazasız belasız insalla,

ne yani kapanord hep yaşlılar mı kullanır demek istiyorsun :p kapa kullanıcılarına yaşlı mı demek istiyorsun :p ehehe :cherry:

Yakında o da senin gibi durak aramaya başlar......:queen::queen::queen:

Anladınmı sen onu.....:p:p

hayırlı olsun onurcum ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun..

Hayırlı olsun. Valla yeni görüyorum :mrgreen: Güzel günlerde kullanman dileğiyle. Sonunda enduro tarafına geçtin. :mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun.Bol bol kmler yapman dileğiyle.işde şimdi tambir endurocu oldun:p:cherry:

Hayırlı Olsun Arkadaşım. Son 5 senemi aprilia ile geçirdim. Önce Pegaso sonra ve halen Capo... Yedek parça konusunda problem çekmeyeceksin inan. Çeker isen adres www.af1racing.com :D Capo oldukça yüksek performanslı bir makinadır. Rakipleri arasında performansına tek rakibi sanırım DL1000 olabilir (KTM 9xx adv.serisini saymıyorum elbette:) ) Off Road performansı 1000cc için ne kadar olursa okadar(Eh işte). Cüssesinden beklenmeyecek kadar kıvraktır. En iyi yatan 1000cc sınıfı enduro olduğu söylenir :)
Tekrar hayırlı olsun. Yedek parça problemi yada servis yetersizliği söylentileri Aprilia severleri hiç durdurmadı. Kullanmayanlar ne dediğimi anlayamazlar elbette.

Moderatör (forrap)
Pro artık foto çekip koysan :silent: Bir de fotoğraf hobin var,hem istediğin motosiklete kavuşmuşsun hemde fotoğrafçılıkla uğraşıyorsun,peki ama neden foto yok hala burada :silent:
Hadi bakem bizim oğlan :) Bir iki fotoğraf koy da şenlensin şu topic...Biraz önce "motor yıkıyom" yazıyodu msninde,şöyle parlarken bir koy bakalım fotosunu oğlanın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar