Türkiye'nin En Genç Caponord Kullanıcısı

Moderatör (forrap)
Proooooooo :) :)
Çok sevindim,başlığı açarken bunu umarak açtım,bekliyordum bu sessizliği ardından bir çığlık :) Kazasız belasız kullan:rendeer: Çok güzel bir makine.Aslında senden ilk etapta bir 650 gs bekliyordum,1000 daha ileride diyordun.Neyse,hayırlısı olsun:)Kendim almış kadar sevindim...Allah hayırlı kullanışlar nasip etsin.

Bir de eskiden orada ilgi alanları yazıyordu...:p

Eskidendi o, utandı çocuk ss makinelerle napsın :mrgreen:

aprilla yedek parçasınıın ülkemizde bol ve ucuz olması :p seni çok rahatlatacak ..hayırlı olsun

:queen::queen::queen::queen:

Onurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :queen: hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm :rendeer:
Çok şükür ya :p Bende diyorum bu çocuk bişeyler karıştırıyor :p Yok ortalarda :p Sessizliğin sebebi :wiinkk:

Boollllllllllllll bolllllllllll resim istiyorum, bunu da diğerlerine benzetme bak :)

Ya bu arada hyo yu naptın :silent: 2 ayda bir motor değiştiren zengin çocuk :mrgreen:

Son düzenleme:
Hyo dan ayrı bi tane daha mı vardı, ben öyle biliyorum :silent:

hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin. çok keyifli bir motor almışsın güle güle kullan

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun
yakışıklı aletmiş :cat:
resimlerini bekliyoruz...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hadi hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız sürüşler.
Nazar boncuğun bende olsun :)

Hayırlı olsun yeni motorun. AyrıcaTürkiye gibi bir ülkede böyle büyük hacimli bi Aprilia kullanara masraflarını göze almak cesaretini gösterdiğin içinde ayrıca tebrik ederim :cat:

arkadaşlar işteyim kusura bakmayın tek tek yanıt veremiyorum :) okuduğum kadarıyla makinanın yedek parça ve servis olayına takılmışsınız. Servise ihtiyacım yok çünkü gerçekten çok çok iyi 2 adet ustam var (motor da enduro tabi SS değil :p ). Parça konusunda da Ferco motora güveniyorum. Motorun 2007 modelinin Türkiye'ye gelmemesi satarken 1 sene kar ettirmiş olacak. Yani motor şu an mantıken 4 değil 3 yaşında :)

ayrıca Ferco kafasındaki şeyleri yaparsa yeni sezonda yepyeni bir Aprilia bekliyor olacak bizi :)

tekrar teşekkür ederim "hayırlı olsun" dilekleriniz için :)

Hayırlı olsun! Güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah.. :rendeer:

Yalnız bu kadar 650 dedikten sonra Capanord beklemiyordum valla şaşırdım ne diyim :)

aklımda 1200gs vardı bilirsiniz o makineyi sevdiğimi :) ona yakın, 2 kişi ile rahat yol yapılacak bir motor almam gerekti. Yoksa 650gs de gayet güzel :)

procan hayırlı uğurlı olsun.. Allah kaza bela vermesin.. güle güle bin..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar işteyim kusura bakmayın tek tek yanıt veremiyorum :) okuduğum kadarıyla makinanın yedek parça ve servis olayına takılmışsınız. Servise ihtiyacım yok çünkü gerçekten çok çok iyi 2 adet ustam var (motor da enduro tabi SS değil :p ). Parça konusunda da Ferco motora güveniyorum. Motorun 2007 modelinin Türkiye'ye gelmemesi satarken 1 sene kar ettirmiş olacak. Yani motor şu an mantıken 4 değil 3 yaşında :)

ayrıca Ferco kafasındaki şeyleri yaparsa yeni sezonda yepyeni bir Aprilia bekliyor olacak bizi :)

tekrar teşekkür ederim "hayırlı olsun" dilekleriniz için :)

Kimmiş o iki iyi usta?..................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar