20 Temmuz 2007 - MT Yaz Partisi - 2007@2007 CT Lucky Party

yavv bizsiz parti olur muuuu:silent::silent:
Mangalı kim yapacak o zaman size, değil mi ama:silent:
olmaz böyle, derhal listeye denizcimuzaffer, denizcieylem ve denizciforesightı ekleyinizz:cat::queen:
Bir daha da görmeyeyim bizden gizli iş çevirdiğinizi o na göre:p

Bende gelirimmmm... :)

Motorum serviste zaten motorlada gelemeyeceğim için dibine kadar eğlenebilirimmm :p:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Benide listeye yazınn kaçmaz abi bu partii heyooo:queen:

GKN

ne partisi bu?
gelmem zor, motorumu bugün verdim ama
olmazsa 4 tekerle geliris
bi açıklama pls

20 sinde yalowa dayım ! YoL Bilmem iz biLMem nası geleyim :) ASLında MT iLe tanışşma fırsatı oLabilir belKim :silent:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Parti öncesi buluşup laflamak için vaktimiz olacak buluşma bilgileri aşağıda :bounce:

Parti Öncesi Buluşma
YER: Beşiktaş'daki kadıköy vapur iskelesinin yanındaki çay bahçesi
Buluşma Saati: 20:30
Buluşma Noktası Google Map

yolu tam olarak tarif edersen süper olacak:cat:
Kuruçeşme Escape Google Map :wiinkk:

partinin detayları nedir?
Parti detaylarına gelince gecede daha çok R&B ve 90'lar dan parçalar çalacak
Ayrıca perkusyonist üç bayan davulcu ve bir danscı geceye renk katacak. Geceye daha çok bayan arkadaşlarınızla gelirseniz seviniriz.
Damsız alamıyoruz durumu yok :wiinkk:

ben skullhunterla tanışmadım daha önce de nasıl bulacağız seni :silent:
Elinde biletler ile partiye gel diyen kişiyi bul :wiinkk:

Starsailor+10 yazalım lütfeeeeen:cherry:
Daha neler +10 mu :silent: Tüm kızlar geliyor demek ki :)

Bende gelirimmmm... :)Motorum serviste zaten motorlada gelemeyeceğim için dibine kadar eğlenebilirimmm :p:cherry:
Partide alkol alacak arkadaşlara alkollü araç kullanmamaları gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.

skull' um hunter' ım, şahane olacak bu parti:cat:
Biz orada olacağız, ama şeyi planlayamadık, Motorlarla gelirsek alkol alamayız:pale: Kızlar içer biz bakarız, ama motorsuz gelirsek de ambians bozulur mu:cat:
Olmazsa bağrımıza daş basıp içmeyecez:queen:
teşekkürlerimizi sunarız

erhan kardeş benide yaz gelmemek olmaz o gün ordayız tüm mt ailesi olarak bu parti kaçmaz derim sevgiler

Super Moderator
günaydın millet
listemiz güncellenmiştir gelecek arkadaşlar isimleri yazdırmaya dewam please:queen:

Partide alkol alacak arkadaşlara alkollü araç kullanmamaları gerektiğini söylememe gerek yok sanırım.

Erhan elbette böyle bir gecede alınan alkol ile araç kullanmanın çok tehlikeli bir şey olduğunu bilmeyen yoktur heleki 2 teker kullanmak çok büyük tehlike...

Benim motorum serviste olmasa bile böyle bir organizasyona herhangi bir araçla gelmeyi düşünmem :cat:

Parti kaç gibi bitecek? Buda dönüş için önemli bir ayrıntı...

hıyeeeeeyyyt yettim gayri...:cherry: alper kanka bizsiz partimi olur yaw...ne tat alırsınız sonra o partiden...:p ekle kanka bizide...mümkünse skull. ve starsailor altına olsun lütfen...Syriana+daisy_m olaraktan...:wiinkk:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Son düzenleme:
Selam biz de konuştuk kararlaştırdık gelmeye karar verdik Buraki77+1 geçen denizciforsight ile görüştüm oda gidiyormuş partiye hatta ismi yazılı idi listede bize o tavsiye etti şimdi listeden çıkmış sevgili alper :) Bizi de 20. sıraya yazın lütfen :) Kazasız sürüşler

Bu arada metehan nerede onu göremiyorum onsuz parti olmaz mete buraya hadi eller havaya :p

Super Moderator
geçen denizciforsight ile görüştüm oda gidiyormuş partiye hatta ismi yazılı idi listede bize o tavsiye etti şimdi listeden çıkmış sevgili alper :)

demek öyle ::winkwink
sizin biletleriniz bende olucak artık verirmiyim vermezmiyim o gün bi düşünelim:mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar