ohhh geçmiş olsun:cherry:
abi büyük ihtimal araba ile geleceğiz (gürkay ve ben ) olmadı yalnız gelceğim gürkay'ın durumları biraz farklı kesin birşey diyemiyorum yaniale:
motor ile gelirsek cumartesi akşam üzerinden geleceğiz zaten buluşma yerinde görüşürüz
olmazda ben araba ile gelirsem, cumartesi erkenden wallace murat'ı mın köpeğini uyandırmaya gideceğim :cherry:
eksikleri tamamlamak lazım tabi
hem o zaman rahmi abimin yazlığa uğrar buzluk ve diğer eşyalarınıda alırız motor ile taşımasına gerek yok rahni abimin ben sırtımda bile taşırım üzmeyelim abimi
ben araba ile gelirsem tüm olta takımlarını, ışıldağı ,çadır falan atacağım arabaya
motor ile gelirsek gürkay ile artık ne alabilirsek
alıştık zaten grubum yükünü taşımaya yükle babam yükle :queen:
neyse bende, hocam madem tez ertelendi sizin cadırı alayım haftasonu bi tatil yapayım dedim :queen:
arkadaştanda uyku tulumunu aldımmı iş tamamdır:cat:
kardeşim aykut nasılsın bakalım? hayır olsun duyduğum doğru mu?
saol abicim iyi diyelim iyi olsun...
orta halli bi kaza...kısaca özetleyim bornovada dün gece karanlık yoldaki kayşağı geç farkedince, kavşağa bodoslama girdim...ufak tefek sıyrıklarım var kolda ve ayak bileğinde ucuz atlattım diyelim...motordada çok önemli bişey yok gibi ama salı günü çıkıcak servisten...durum böyle yine konuşuruz görüşünce ayrıntıları...haftasonu hepinize iyi eğlenceler...
herkese kazasız belasız güvenli sürüşler...
saol abicim iyi diyelim iyi olsun...
orta halli bi kaza...kısaca özetleyim bornovada dün gece karanlık yoldaki kayşağı geç farkedince, kavşağa bodoslama girdim...ufak tefek sıyrıklarım var kolda ve ayak bileğinde ucuz atlattım diyelim...motordada çok önemli bişey yok gibi ama salı günü çıkıcak servisten...durum böyle yine konuşuruz görüşünce ayrıntıları...haftasonu hepinize iyi eğlenceler...
herkese kazasız belasız güvenli sürüşler...
abi her zaman tutan bööle bi efsunun var ise sana deve keseyim, yo o kadar kısmetin altında ezilirsin dersen tavuğun getirileri yeterse onu keseyim ? ama şans garantisi veriyosan..?![]()
Bu arada Murat abi o kadar dediğin doğruysa sana rakı balık ve ardından da çay ısmarlayalım.Bakalım işlerim rast gidip,elime bolca para geçip hayatımın kadınıyla tanışabilecekmiyim...