[İzmir MT- Manisa MT] Çadır Kampına Gidiyoruz 14-15 Temmuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelemicekler olanlar neden ben gelemicem diye forumu kalabalıklaştırırlar anlamamamışımdır hiç :silent:

gelemicekler olanlar neden ben gelemicem diye forumu kalabalıklaştırırlar anlamamamışımdır hiç :silent:

1. si genelde gelmeyenlere abi neden firardasın diye sorarlarrr çünkü hep çoğunluğun sağlanabileceği organizasyonlar tercih edilir

2. si ise katılmak aralarında olmak istediklerini belirtmek ama teknik nedenlerle katılamayacakları için

tabi bu benim bakış yorumummm

dostum mrb sanırım sen egelim bedrinin arkadaşısın birkaç defa görmüşlüğüm var seni motordunyasi.net te daha aktifsin sanırım burda böyle yazmanı biraz garipsedim ben gelemicem dediysem bunun neresi seni rahatsız ediyor anlamadım bide zıpçıktı gibi buraya yazman ilginö geldi :silent::silent::silent:

pazar günü toplu pist eğitimimin olma ihtimali var bu sebeple aranızda olamıyacagım gibi görünüyor.....

Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar,baya bir arkadaşımız şehir dışına çıkıyor ve başka yerde olması gerekenler var belli ki,ama yine de ölümüz bile iş yapar bizim:)
Hadi bakalım eller havaya,gelenler yazsın...

sporcu_32,gelip gelemeyecekler konu hakkında yazışma yapmış olurlar,ama bu başlığa gelip garip garip konuyla alakasız yazanlar(ve hiç aramıza gelmeden,gelenleri eleştirenler)konu dışı yazmış olurlar.Ve konu dışı yazışma yapmak yasaktır.
Bir daha her hangi bir topicte böyle yazı yazarken bi kaç kez daha düşün derim.
Mesajın konu dışı -konuyla alakasız- olduğu için silinmesi gerekiyor,ancak silmiyorum.Bir daha ki sefere bu kadar anlayışlı olabilirmiyiz bilmiyorum,daha dikkatli olursan sevinirim.
Sorunun cevabı da şu;
-Gelemeyecekler,gelemeyeceklerini belirtir,bizde bu adam gelecekmiydi acaba(sürekli gelen insanlar için özellikle geçerlidir) diyip buluşma yerinde fazladan beklememiş ya da merak etmemiş oluruz.
-Gelemeyecekler gelemeyeceklerini belirtir,çünkü bir dahaki buluşma,görüşmede ya kardeşim bekledik o kadar neden gelmedin,ya nerelerdesin sen? vs. gibi sorular baştan cevap bulur.
-Gelemeyecekler gelemeyeceklerini belirtir,çünkü nedeniyle birlikte yazdıkları bu mesajları,onların gelememeleri için geçerli bir sebepleri olduğunu gösterir ve insanların akıllarında oluşabilecek olası soru işaretlerinin önüne baştan geçilmiş olur.
-Gelemeyecekler gelemeyeceklerini belirtir...
Diye devam eden 20 sebep daha sayabilirim sana,ama sanırım bu kadarı yeterlidir.

Not:Arkadaşlar,sporcu_32 nickli arkadaşımızın mesajına cevap yazmaya devam etmezseniz sevinirim,gerekli açıklamayı yaptık,anlayan anlar.Daha fazla konu dışına çıkıp konunun dağılmasına sebebiyet vermeyelim.

Saygılar.

Forrap! Gelebilir miyim? Pikniğe gelebilirmiyim?
Ayrıca gelemeyeceksem gelemeyeceğimi bildirsem gelenler gelemeyenlere neden gelmediklerini söyleseleer böylece gelemeyenler gelenlerin nasıl gelebildiklerini görseler bu geyikte bi sona erseeee:)

Moderatör (forrap)
rots,gelebilirsin değil,gelmelisin (tabi gurubun sana uygulayacağı hışmını düşünüyorsan) :)
Sen merak etme,gelemediğin zaman gelememe sebebini gelip de gelemeyeceğini bilmeyenlere söylüyoruz.

Tuncerİm,,sankİ Pek Kalabalik OlamiyacaĞiz Gİbİ..bÜtÜn Dostlara Uyacak Bİr Tarİhe Atabİlme Şansimiz Varmi Gezİyİ?

Ne Kadar Kalabalik Olursak O Kadar EĞlencelİ Olur Gİbİme Gelİyor..

Moderatör (forrap)
Tabi ki olur,zaten ben siz acele ediyorsunuz diye acele ettim(her topicte yazıyosunuz diye :)).Bana daha da uyar hatta:wiinkk:

----------Edit---------------

ÇADIR KURMA İŞİ 1 HAFTA ERTELENMİŞTİR

7-8 Temmuz da değil,14-15 Temmuz da gideceğiz.
Saygılar.

(Düzenleme sebebi katılımın daha çok olmasını sağlamaktır.)

Güzel sessiz sakin bir yer arkadaşlar.Herzaman gidilen ve görülen yerlerin dışında farklı bir yer keşfetmek için ideal....Görüşmek üzere...(Murat ahtapot mangaldamı olsun yoksa ızgara mı:))

desene ahtapot da ertelendi. bir hafta daha yaşayacak:queen:

MECİT;723949' Alıntı:
Ne Tulum Var Ne Çadir Ama Motor AŞki Var Abİcİm..yaz Tuncer BENİ..,,ben Zaten Uyumam O Gece..Çekerİmde Çekerİm...................

yaw sen gel beraber yatarız sahilde yıldızların altında.

Son düzenleme:
bende geleyimmi ???:silent:benide aranıza alırmısınız arkadaşlar :)

demekki gelemeyceklerini belitmek daha faydalıymış öğrenmiş olduk..

Bur-ka arkadaşımada saygılarımı sunuyorum üstüne alındığı için ben kişisel olarak sölememiştim Forrapada saygılar oda eleştiri olarak algılamış ki eleştiriyle uzaktan yakından alakası yoktu benimki basit bariz soru cümlesi (gerçi bütün olarak okudugunda eleştiri gibi gelio ama niyetim o deıldı )

Daha 2 hafta var bende gelmek isterim kabul görürseniz :) gerçi daha önce böle kamp için yola çıkmamıştım ..Mesela çadırı falan nereye nasıl koycuam bu teknıklerı hiç bilmem .neyse burda yazılanları takip edicem

bu hafta katılamayacaktım ertelenmesiyle katılma ihtimalim arttı daha da ertelense dahada artıcak :) bu aralar yoğunum biraz...tarih yaklaşınca kesin cvbımı veririm...peki bu hafta boşmu geçicek..?cuma toplantısı yapılıcakmı forrap..?
görüşmek üzere....

ıyıdır ıyıdır guzel oldu daha kalabalık daha eylencelı olur bencede cok guzel organızasyonlar yapıyorsunuz arkadaslar allah nazardan bıde arzalardan saklasın bızı yollarda kalmayalım...

saygılarımla F.T.T.

arızalar vardı bi dönem canım kardeşim şimdi kısa devre yaptılar kendilerei artık arıza çıkartmıyorlar. ama motosiklette arıza dersen eğer allah korusun

Ya fazla uzatmayın hadi toparlanın gidelim:mrgreen: 14-15 temmuz çok iyi
ben yine Urla kavşağını geçtikten sonra sizi bekliyo olucam Çeşmeye giderken beklediğim yerde +1

Son düzenleme:
güreli dedeeeee...:mrgreen: bak bırakmam MARMOK maceralarını anlatacaksın...ona göre ,İZMİR-MT 'den bi sen gittin marmok'a artık ağzının içine bakacağız gidemedik bize nasip olmadı:pr:yediklerin içtiklerin sana kalsın gezip gördüklerini anlatırsın bize ateş başında deniz kenarında, gece. :)

VAAAYY BANA DEDE dedin ha sorarım bunun hesabını :cherry:

ne demek serkancım sana resimlerini de getiririm ağzın açık bakarsın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar