Ben dün gittim gördüm,denize girmemle çıkmam bir oldu . su sanki buzdolabından çıkmış gibiydi. :queen: güneşin altında iyice ısınan vücutlarımız sanki buzlu suya dalmış gibi oldu. sıcak kafa olursa hemen ayıltır insanı ve yeniden başlarsın . yollar fena değil , dönüşte yörük aile çadırında bir kahve içtik ülkemde keşfedilmemiş o kadar güzel yerler varki. Benim girdiğim yer tapulu arazi olduğundan otomobil başı 5 ytl giriş aldılar. içinde kaç kişi olursa olsun farketmiyor. ama motorlar ücretsiz sanırım. gördüğüm kadarıyla dışardan yemek ve içki gelebiliyor. yalnız gölge yok denecek kadar az şemsiye ve şezlong kiralanabiliyor. (gerçi Murat bunları halletmiştir) ama iki kişi gidince bu şekilde .
içimöizde araba ile gelecek varsa bende büyük bir buzluk var motorla getirmem mümkün değil çok işimize yarıyabilir. bana uğranırsa arabaya koyabiliriz. görüşmek üzere
abi büyük ihtimal araba ile geleceğiz (gürkay ve ben ) olmadı yalnız gelceğim gürkay'ın durumları biraz farklı kesin birşey diyemiyorum yani

ale:
motor ile gelirsek cumartesi akşam üzerinden geleceğiz zaten buluşma yerinde görüşürüz
olmazda ben araba ile gelirsem, cumartesi erkenden
wallace murat'ı mın köpeğini uyandırmaya gideceğim :cherry:
eksikleri tamamlamak lazım tabi
hem o zaman rahmi abimin yazlığa uğrar buzluk ve diğer eşyalarınıda alırız motor ile taşımasına gerek yok rahni abimin ben sırtımda bile taşırım üzmeyelim abimi

ben araba ile gelirsem tüm olta takımlarını, ışıldağı ,çadır falan atacağım arabaya
motor ile gelirsek gürkay ile artık ne alabilirsek

alıştık zaten grubum yükünü taşımaya yükle babam yükle :queen: