Moderatör (forrap)
- Konu Yazar
lodos, sen gureli Rahmi abimize dede mi dedin:cyclopsan :farao: Rahmi abi bunun acısını çıkar bence...
güreli dedeeeee...:mrgreen: bize ateş başında deniz kenarında, gece.![]()
güreli dedeeeee...:mrgreen: bak bırakmam MARMOK maceralarını anlatacaksın...ona göre ,İZMİR-MT 'den bi sen gittin marmok'a artık ağzının içine bakacağız gidemedik bize nasip olmadır:yediklerin içtiklerin sana kalsın gezip gördüklerini anlatırsın bize ateş başında deniz kenarında, gece.
![]()
VAAAYY BANA DEDE dedin ha sorarım bunun hesabını :cherry:
ne demek serkancım sana resimlerini de getiririm ağzın açık bakarsın
Serkan Abİİİİİİİİ,,,
Dede DedİĞİn Adam ÇeŞmede Hepİmİzden Çok SÜt İÇtİ Ama Hepİmİzdende Sonra YataĞa Gİttİ Ve Sabahi Hepİmİzden Erkende AyaĞa Kalkti..
GÜrelİ Bİzden GenÇ Be Abİ...
Saygilar Rahmİ Abİcİm....
güreli dedem bi tanedir.(ellerinden öpüyorum abi hürmet saygı ile)![]()
:cherry::queen:wallace sen ikiye mi bölüncen 14-15 temmuzda
beyaz montlu psikopat kardeşim ahmed'im ,havalar böyle giderse (ki öyle görüküyor)yıldızların altında sütlerinde etkisi ile(enerji verir bilirisin)mışıl mışıl uyuruz kardeşim şıfşıf dalga sesleri ile![]()
bu organizasyon baya bi güzel olacak katılım yüksek olacak enflasyon düşecek reel faizler taban yapacak vs.vs.
siz esas oltaları hazırlayın derim ben gece deniz her zaman sürprizler ile doludur kıyıya yakın açık sulardan ziyaretçilerimiz olmuştur her zaman...
topiği takip eden arkadaşlar dikkate alsın bu dediğimi tüfek techizat tam gelin yani :wiinkk:
malzeme listesini açıklıyorum ;
1)bir kamış olta yada kasnak ta olabilir
2)100 mt misina(0.30 veya0.25)
3)levrek iğnesi çelik beden ve 5 ve 7 numara çapraz lazer kesim mustad iğne 8(mat)
4)30-70 gr gezer ve dip kurşunları (ikişer adet)
5)fırdöndü ve klipsli fırdöndü sarı veya mat gümüş olabilir
6)yem olarak kıyını özelliğine göre (levrek için canlı gamit yakalarız yada taze bütün sardalya veya tekesakal)mırmır karagöz isparoz melanur vs... yassı balıklar için boru kurdu (taze) tavuk göğsü (lütfen moderatörünüze ve en yakın yem tedarikçinize danışın)
istopoz ve melanür ne abi tıp terimi gibi.bi tavuk göğsünü bilirim onu da özsüt de yerim:queen::mrgreen::bounce:
siz esas oltaları hazırlayın derim ben gece deniz her zaman sürprizler ile doludur kıyıya yakın açık sulardan ziyaretçilerimiz olmuştur her zaman...
topiği takip eden arkadaşlar dikkate alsın bu dediğimi tüfek techizat tam gelin yani :wiinkk:
malzeme listesini açıklıyorum ;
1)bir kamış olta yada kasnak ta olabilir
2)100 mt misina(0.30 veya0.25)
3)levrek iğnesi çelik beden ve 5 ve 7 numara çapraz lazer kesim mustad iğne 8(mat)
4)30-70 gr gezer ve dip kurşunları (ikişer adet)
5)fırdöndü ve klipsli fırdöndü sarı veya mat gümüş olabilir
6)yem olarak kıyını özelliğine göre (levrek için canlı gamit yakalarız yada taze bütün sardalya veya tekesakal)mırmır karagöz isparoz melanur vs... yassı balıklar için boru kurdu (taze) tavuk göğsü (lütfen moderatörünüze ve en yakın yem tedarikçinize danışın)