[Ankara - MT]

dostum sen bence bi hocaya filan okut kendini oraya verecegin parayla :mrgreen: ben tahminen bu ay sonuna kadar filan katılamam, sonrasında bakıcaz artık

pazar günü için gelip de kimseyi bulamayıp geri dönen arkadaslar, nick değiştirip hayatında temiz bir sayfa açmaya çalışan arkadaştır tek sorumlu
bknz : ümitsizgürseltekin bir dahaki buluşmaya hepinize kumpir filan ısmarlaması lazım

Betonnnnnnnnnnnnnnn...............
:queen::queen::queen::queen:
Yapmayacaktım ama ne yapalım üzerime fazla geldin be dostum:

Arkadaşlar buyrun bakın beton arkadaşımız paparazzi kameralarına yakalandı:
CIMG0008-1.jpg

CIMG0046-1.jpg

CIMG0056-1.jpg

CIMG0066-1.jpg

Ula betonarmeeee Sabah orada o kadar yemek yedikten sonra saat 15:00 da benim kadar kumpiri 15saniyede yok ettin, Üstüne hala kumpir hayalleri kuruyorsun ya helal olsun ne diyeyim....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oralar nere yahu....
ben geldımde bıyerlere gıtmezler....gelmedıgımde kacarlar saga sola...
ben sıze gösterırım ama....:p

Valla Evren,
ben sana katılırım kardeş.. ama yavaştan gitmeyi göze alıyorsan :)
ii olur biraz ayağımız toprağa değer en azından.

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Pazar günkü faaliyetle ilgili iki poz da ben çekmiştim ama nete yeni girebildiğimden daha resimleri koyma fırsatım olmadı (bi de bu resimlerin nasıl konulduğunu anlayabilirsem tam süper olacak:))
Ben biraz uğraşayım da eğer başarabilirsem görürsünüz nasılsa...

oralar nere yahu....
ben geldımde bıyerlere gıtmezler....gelmedıgımde kacarlar saga sola...
ben sıze gösterırım ama....:p

Dostum bu ekip başka ekip..

Pazar günkü faaliyetle ilgili iki poz da ben çekmiştim ama nete yeni girebildiğimden daha resimleri koyma fırsatım olmadı (bi de bu resimlerin nasıl konulduğunu anlayabilirsem tam süper olacak:))
Ben biraz uğraşayım da eğer başarabilirsem görürsünüz nasılsa...

Dostum resimleri [email protected] a atarsan ben yerleştirebilirim.

selam jakoben :)

ah betonerma ah.. demek okutup üfletmeliyim kendimi ha.. eh görürüz yarın bi gün seni de.. allah korusun umarım kazasız belesız binmek nasip olur her zaman motosikletine.. yalnız dostum unuttuğun bişi var.. ben senin gibi boş otoban motorcusu diilim.. sen de gel ak bakalım benim peşimden bunca dangalağın içinde de.. ondan sonra her allahın künü iki kaza atlatılıyormuymuş atlatılmıyormuymuş.. kendin anlatırsın burada millete :)

Motosikleti

Shot with K790i at 2007-07-10

İşte burada da Held mont reklamı:p:p

Shot with K790i at 2007-07-10

Bu arada sana da selam birazblues, keyifler nasıl?

Son düzenleme:
iyidir arkadaşım. her zamanki gibi..
olan yapıyorsun yine iş çıkıyor erteliyorsun, yine plan yapıyorsun yine iş.. ve yine erteliyorsun bişileri.. allahtan çalışmayı seviyorum :)
sen nasılsın? keyifler iyidir umarım sende de. resimler için ben de teşekkür ederim.

bu arada betonarme ben eğitime gidemedim bakalım artık başka bir zaman bulup ayarlayacağım. ama kendi motosikletim falan deyince fiyatta indirim yapacaklarını da söylediler. gerçi değer mi değmez mi bilmiyorum. ama bişileri yavaş yavaş kendim öğrenirim demek benim için lüks ne yazık ki.. mecbur kısa zamanda iyice öğrenmeliyim ki problem yaşamayayım.

iyidir arkadaşım. her zamanki gibi..
olan yapıyorsun yine iş çıkıyor erteliyorsun, yine plan yapıyorsun yine iş.. ve yine erteliyorsun bişileri.. allahtan çalışmayı seviyorum :)
sen nasılsın? keyifler iyidir umarım sende de. resimler için ben de teşekkür ederim.

bu arada betonarme ben eğitime gidemedim bakalım artık başka bir zaman bulup ayarlayacağım. ama kendi motosikletim falan deyince fiyatta indirim yapacaklarını da söylediler. gerçi değer mi değmez mi bilmiyorum. ama bişileri yavaş yavaş kendim öğrenirim demek benim için lüks ne yazık ki.. mecbur kısa zamanda iyice öğrenmeliyim ki problem yaşamayayım.

Dostum umarım faydalı bilgiler öğrenirsin... Sen yinede içini ferah tut bu kadar problemden sonra umarım motor sevdandan uzaklaşmazsın....

Motosikleti
Aynen dediğin gibi blues yapıyorsun yine çıkıyor yapıyorsun yine çıkıyor...
Benim de keyifler fena sayılmaz yuvarlanıp gidiyorum işte...
Gürselim umutsuzluktan umuda yolculuk olayın da güzel ve şık olmuş bence...

Kardeşim Gürsel, bir günde iki kez kaza yapıp ertesi gün motorunu temizleyen biri sence soğuyacak bir tip gibi mi görünüyor? teessüf ederim. Sende gelsene haymanaya?

:queen::queen::queen:Betonarme hoşgeldin dostummm.....:queen::queen::queen:

Kardeşim Gürsel, bir günde iki kez kaza yapıp ertesi gün motorunu temizleyen biri sence soğuyacak bir tip gibi mi görünüyor? teessüf ederim. Sende gelsene haymanaya?

HAymanamııı?....

Beynama gidilir diye tahmin ediyordum....
Haymana benim kızımı yorar ve hatta zorlar be dostum...

gürsel kardeş baya bi eğlenicez biz senle bir sonraki görüşmede ::evil::

ucundanazıcıkblues, ben baştan söyledim kuru hava, çevre yolu motorcusuyum diye, sokamazsın beni bahçeli cehennemine

jakoben boy sırası fotoları için sağol, tam çete gibi olmuşuz hakikaten

R3N her forumda ayrı bir alternatif sunuyorsun abi takip edemiyorum

beynamı düşünürseniz orada beynam kulüp var güzel bir mekan fiyatları makul yiyecek içecek problemi olmaz.

yahu senin de ne narin kızın varmış? bak benim 17 lik helgama.. atlıyoruz çıkıyoruz, olmadı güreşiyoruz, o da olmadı yere yatıyoruz hala benden sağlam.. ha bazen naz yapıyor ama o kadar nazı da olsun bea.. :)

yahu senin de ne narin kızın varmış? bak benim 17 lik helgama.. atlıyoruz çıkıyoruz, olmadı güreşiyoruz, o da olmadı yere yatıyoruz hala benden sağlam.. ha bazen naz yapıyor ama o kadar nazı da olsun bea.. :)

Abisi benim kızım çok narindir..
Bugün 505km de 500 bakımınıda yaptırdım koçlar gibi...

Eve gelirken tarihinde ilk kez 80km yi gördü makina :queen::queen:

:queen:Ya beton dostum kızıyorsan cidden takılmayayım yafu:queen:
Söylemen yeterli biliyorsun değilmi?

peki dostum sen nasıl istersen..

birazımın blues uuuu özel msj larını bi kontrol et istersen dostuuum...
YAda en iyisi bi zahmet msn ini açıver yafuuu...

baktım baktım da.. telefon denen bişi var be kardeşim acilen uaşmak istiyorsan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar