[İzmir MT] 6 Temmuz Cuma Toplantısı - İnciraltı -

Geliyorum dicem de, diyemiyorum ki, bişey olucak, görev v.s. yine Eser ektin dicek sonra forrap :) Gelmeye çalışacağım :wiinkk:

Özer;726751' Alıntı:
Tuncer kardeş,

iyi etmişsin İnciraltını seçmekle güzel bir mekan:cat:

bir aksilik olmaz ise ben + 2 kişi geleceğiz:) görüşmek üzere.

Özer

abı hayırdır bır sen ıkı marına uc kım merak ettık bak sımdı askımla :)
vallaha toplantılarda olmasa gorusemıcez be abı ozledık sızı tatlı muhabetlerınızı bowlıngde pek konusamadık ıcerısı dısko gıbıydı neyse toplantıda gorusmek uzere.:rendeer::bounce:

herkese saygılar F.T.T. :bounce:

tuncer beni yaz 1. sıraya :D

Herkese selam arkadaşlar.Yaklaşık 1 aydır denizli'deydim.Motorumu tekrar izmir'e dönmek için hazırlıyordum ki bir telefon (babamdan) "gelirken motoru denizlide bırak ben bineceğim".Şu an motor ve babam denizli'de.MOtorumla birlikte kasklarımın ikiside denizli'de.Aykut (chatkut) abinin artçısı olarak gelmeyi istiyorum toplantıya ama kask problemimiz var.Fazla kaskı olan varsa bende oradayım.

Kısmet olursa cuma akşamı sizlerle tanışmayı isterim taze bir MT İzmir li olarak. %90 gelicem :wiinkk:

Moderatör (forrap)
MECİT,olmadı şimdi bu...Neyse ölüm le düğün e yapacak bir şey yok,boynumuz kıldan ince...Arkadaşına mutluluklar dileriz:)

Erudite,bekliyoruz ne yap ne et gel işte :) Şu motorunu bi ıslatalım:cherry:

mehmetcalli35,otobüsle felan bi şekilde gel işte kask bulamazsan da.Bende otobüsle gelebilirim belki.Geçen senin hakkında konuştuk birileriyle,nerelerde ya bu gibisinden.Tahmin etmiştim Denizli de olduğunu:)Bekliyoruz,gel bi şekilde:wiinkk:

TrTarık,hoşgeldin dostum:)Senle mesajlaşmıştık daha önceden nick konusunda.Cuma günü gelirsen tanışma fırsatımız da olur...Bekliyoruz:cat:

ArkadaŞlar,,cuma AkŞami Benİm Çocukluk ArkadaŞima Kiz İstemeye GİdeceĞİz,,Çok Ama Çok ÜzgÜnÜm..

kardeşim gelememene üzüldüm çok güzel nargile keyfi yapacaktık başka zamana inşallah. arkadaşınıda allah mesud etsin darısı bizim bekarların başına

Bur-k@,başka zaman görüşürüz wb:wiinkk:Arayı açma fazla...

bur-k@ neyse kardeşim başka zamana. gönüller bir mustafa ya da selamımı ilet mutlaka benden önce görürsün

tamam murat abi selamlarını iletirim , ayrıca tuncercim gelemesem de aramız açılmaz hiçbir zaman murat abimim dediği gibi bizim gönüllerimiz bi :cat:

her zamanki gibi güzel , hoş sohbetle dolu bir toplantı geçmesi dileğiyle :rendeer:
sizlere iyi eğlenceler dilerim

BURAK

Moderatör (forrap)
sokemon bende ayıp etmek istiyorum:pSoke bize motur alsana! Sokee bizeee motur alsanaaaa!
Otobüsle gelicem ben :salut:

benim ayıp etmek için bundan iyi zaman olmaz:pr:
,ben hepinizden fazla ayıp edebilirmiyim müsaadeniz ile...
arkadaşlar bi açılın bi yol verin şu yaşlı dedeye bakiim. :)

sokemon !!! eski dostum saz arkadaşım :rendeer: :cherry:

(kesin ayarlayacak bu kadar yağdan sonra motoru hehe )

Moderatör (forrap)
Soke bide bu işin sitesi var,yani burada hani yetki metki bazıları lodos vs. gibi dedelerden daha yetkin biliyosun işte,öhöm öhöm anladın sen :)

anaaaaaaaa.metazori var bu işte . biri aba altından sopa gösteriyo(helalinden bi yirmilik işler sokemon toplantıda...) ::blusssh: ::puro::

Sokemon, boşver abicim bunları sen! sen atla gel, biz burda balık olayına girelim.
Bak sokkan yeme zamanı geldi de geçiyor. Levrek, çipura, Malaç, bir miktar kefal, Yeni Rakı, beyaz peynir, kavun, opsiyonel olarak şalgam, hiç tutamadık diyelim, doyana kadar balık 7 YTL... Şimdi orada dedesi, modu derken başağrısı... Onların muhabbeti de hiç çekilmez biliyorsun zaten, :queen:

Bir daha yazları İzmir'den ayrılanı Jennifer Lopez öpsün...

Dostlar Yarin Toplantiya Gelİyorum,,bİraz Oturup Sİzlerİ GÖrÜcem,,ordan Sonra FoÇaya Gecİcem..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar