forrap
Sen bu gidişle MT shop açarsın![]()
S beden kalmadı mı :silent:
öyle olmaz burdan siparişle tshirt mü seçilir. geleceksin toplantıya giyeceksin üstüne, olmadı mı başka beden deneyeceksin:queen:
forrap
Sen bu gidişle MT shop açarsın![]()
S beden kalmadı mı :silent:
Arkadaşalr Ankaradan Bursa tarafına geçtim ve geceleri donuyom ben burda ne yapacam bilmiyom ehiehiiii:queen: ama perşembe oradayım ve cuma bi durum olmazsa geliyorum.Forrap ım TUncerim benim tshirtleri de getirirsen sevinirim.M ve L dediydik sen unutursun şimdi:queen::cherry: (Manisa daki efsane garson hesabı) heheheeee
Sen beni de yaz oraya.Özledim uleyyyynn hepinizi
beyaz montlu çocuk değil mi bu???:queen::queen::queen:
baltayı sattım lastik aldım yerine:queen::queen::bounce:
silahsızım artııık
duyulmaz,istediğin bedenlerde vardır umarımTshirtler biraz liste dışı geldi de...
Umarım buluruz:silent: (ikisinden birini en azından:silent
Neyseki baltayı satmışsın(tshirt konusunda şaka yapmıyorum:silent
![]()
bak işte lastik almakla çok iyi bir iş yapmışsın ahmet. o lastiklerin değişmesi şarttı. şimdi motorda daha güvenli sürüş yaparsın. buna çok sevindim:cat:
Cuma gününe getirirsen sevinirim Tshirtleri.Hadi bak bi adana çalışır benden sana :queen::queen::cherry::cherry::mrgreen:
Duro lastiklerini aldım Ankara'dan(Çağatay saolsun telefon desteğiyle başının etini yedik ama çok sağol!!!).
İzmire gelince taktırcam ve cuma günü toplantıya yetiştiririz inşallah
Yok yani Murat abinin elinden geçmezse o motordan hayır gelmez.hehheheee!!!!!!!!!
oooooooo grup bi şekil mıknatıs gibi çekiyo birbirini buluyor...ilk aralık bulduğum çatlaktan sızıp aranıza katılacağım. ::sefereee ::winkwink ::friends:
slm herkeze:rendeer: katılıcaz büyük ihtimalle ama ilk önce umutusumla görüşmem lasım o gelebilecek durumdaysa cuma günü görüşmek üzere :cat:herkezleri hos sohbetleri özledim:salut:
ümmet perkitan;726749' Alıntı:azım sulanndı yemekleri görünce yaw.tuncer kardeşim benide yazarmısın.orda olmaya çalışacağım.
Özer;726751' Alıntı:Tuncer kardeş, iyi etmişsin İnciraltını seçmekle güzel bir mekan:cat: bir aksilik olmaz ise ben + 2 kişi geleceğizgörüşmek üzere.
Özer
dostlarım, kuşadasında olacağım için gelemiyorum. üzgünüm.