Abıcım geleceksen eger....balgat polıs karakolunun orda pazar yerı var...gel oraya beraber gıdelım....bende ordayım zaten....anatolya balgatın arkasında eski amerikan üssünün karşısındamı
Abıcım geleceksen eger....balgat polıs karakolunun orda pazar yerı var...gel oraya beraber gıdelım....bende ordayım zaten....
hata geldgıdın ara benı....
0543 713 81 16
eee yokmu gelen yahu....baska bı yerlere gıderız olmazsa...şöle yesılıklı falan bı yerler olabılır....orman agaclar...kuslar....falan fişman......
yaw kımse gelmıomu.....alla allaaa.......bıseylerın yazın heri....
katılan herkesin ayağına, diline sağlık. çok güzeldi sohbet
pastaneciler sizi
25 pastaneci
Diyen sen olmasan içim yanmayacak, EMOK'a arabayla gelen babamdı di mi? :mrgreen:pastaneciler sizi
25 pastaneci
Özelden mesaj atmayı deneseydin yaHititgeyiklerinin admini buradamı. ::rantinp:
Bir üyelik onaylanacak 20 gündür bekliyorum![]()

kırkaya gelen tüm dostlara teşekkürler. oradaki işlerin yoğunluğundan birtürlü tanışıp konuşmak mümkün olmadı... just-life kardeşimide bir sabah gördüm sonra yanıma aldım ve bir parkur yaptık ki sormayın... 125lik sucutır parkurunu adil bizzat kendi elleriyle çaktı.... yaptı... yoruldu.....
sonrasında giderken bir öptüm, sarıldım o kadar...
bundan sonra toplantılara gelmek isterim... öpüyorum... tekrar gelenlere, gelemeyenlere selam olsun.
hopelesse1 biraderim resimler güzel olmuş eline emeğine sağlık kısmetse pazara yine aynı mekanda buluşuruz inşallah hepinize saygılar.