260 KM Bursa-Mudanya-Gemlik-Esenköy Gezisi

Selamlar,
Bu rotayı 3. ye tekrarlıyoruz. Gerçekten çok güzel manzaralı, bol bol virajlı (yatıp kalkmaktan kusacaktım artık) harika bir yol. Kısaca rotayı özetliyim. Bursadan önce mudanyaya gittik. Güzelyalıdan eski sahil yoluna sapıp kurşunludan çıktık. Daha sonra sırasıyla Gemlik, Kumla, Fıstıklı, Armutlu, Kapaklı, Esenköy'ü gezdik. Amacımız esenköyde denize girmekti. Saolsun orada tanıdık bir abimiz var. Çay bahçesinde onun odasında üstümüzü değişip yallah denize :) Yaptığımız toplam yol 260 km civarı. Neyse uzatmadan Resimlere geçeyim.

İşyerinde son hazırlıklar,

Güzelyalıda mola vermeden direk kumlaya girdik.

Kumlada deniz fena değil.

Burası esenköy

Adet oldu her gittiğimizde kano yarışı yapıyoruz :p

Dönüş vakti;

Esenköye gelmeden 5 km geride şelale diye bir yer vardı. Bu sefer gidelim dedik. Keşke gitmeseydik şelale dedikleri yerde bir dere akıyor oda çok azalmış :pale:

Yolda güzel gördüğümüz her yerde durduk. 150 km boyunca deniz bize hep eşlik etti. İnanılmaz manzaralar var.

XT'de bana yakıştı :mrgreen: Çok güzel, çok beyendiğim bir motorda ayaklarım yere deyse dahada beyenicem :salut: Durmak için kaldırım arıyorum :)

Yolda toprak bi yol gördük ve bizim endurocular dayanamadı. CBR'la 5 km cross yaptım. Ciğerlerim düşecekti.

Ama gittiğimize deydi. Tam kamplık yer :cat:

Ve kapanış :cat:

Yorumları bekliyorum :mrgreen:

Hocam güzel yerler gitmişssiniz...Sahil şeridini gezmişssiniz...
Deniz dağ....Hepsi bir arada...Cbr yide enduro yapmışsın...
Ellerine sağlık bizimle paylaştığın için...

Saygılarımla...

arkadaşlar nice gezilere sanırım yolda selamlaştık biz iki kişi tek motor cbf150 hatırladınızmı

o yolları bilirim virajlar gercektn superdir biraz tehlikeli olsada gercekten guzel bi gezi olmus guzel fotograflar paylaşım için teşekkürler:cat:

Güzel gezi çıkarmışsınız tebrikler,bilirim güzel yerlerdir çokca gezmiştim.Havası temiz ormanlık yerler dinlenmek için ideal.:cat:

oooooooooooo :cherry: Gezi diye buna derim ben :) Saygılar hepinize :)

arkadaşlar nice gezilere sanırım yolda selamlaştık biz iki kişi tek motor cbf150 hatırladınızmı

a.banus evet hatırladım. Birdaha karşılaşmak umuduyla.

İHTİYAR;724280' Alıntı:
Güzel gezi çıkarmışsınız tebrikler,bilirim güzel yerlerdir çokca gezmiştim.Havası temiz ormanlık yerler dinlenmek için ideal.:cat:

Orhan abi gerçekten çok güzel. Haftaya tekrar düşünüyoruz. Tavsiye edeceğin farklı rotalar varmı ?

save_macc mhrrmkpnr cakalaz

Teşekkürler arkadaşlar...

Çok güzel arkadaşlar,paylaşım için teşekkürler.Bende geçen hafta eğercek tarafındaydım.Selamlar.

dostum elinize sağlık güzel yerler gezmişsiniz ben bunları yeni gördüm madem böyle yerlere gidiyorsunuz sana bir endro kros lazım alırsan çok rahat edersin.

Eski baslığı hortlatmşlar ama güzel gezi olmuş.nerde şimdi bu mevsimde denize girmek :p :mrgreen::salut:

şu yazdan kalan eskimiş topikleri hortlatıp,fotolara bakıp iç geçirmek ne hoş oluyormuş bu kış gecelerinde yahu arkadaşlar...............bu konuları hortlatıp anasayfaya taşıyan sağolsun varolsun teşekkürlerimle :rendeer: :rendeer:

GKN

armutlu ya giderim belki 20 yıldan fazladır
küçüklüğümden beri oraya alıştım sakin sessiz bi kasaba..
uzun zamandır gidip 3 ay kalamasamda
arada bi kaçıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar