Sıcaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!!!

kar kış yagmur sıcak soguk fark etmez benim motor tutkum her zaman var born vın haha hastayım ben ya motor hastası tak etti artık motorsuzluk ben ne yapayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pr::pr:
:queen:

evladım durumunu iyi görmüyorum...reçeteni yazıyorum...tez zamanda 500cc veya üstü bişey alına...günde 200 km yapıla...:p

motorsuzluk başına vurdu zaten...birde sıcaklar tabi...haklısın...ben bak hem tatildeyim ...hem motorum kapıda yatar...işte naparrsın...:bounce::cherry:

kiminde motor var ama yatırır garajında...kimide böyle vorn vınn diye seslerle kendini avutur...adaletsiz dünya caanımm...:p:bounce:

evladım durumunu iyi görmüyorum...reçeteni yazıyorum...tez zamanda 500cc veya üstü bişey alına...günde 200 km yapıla...:p

motorsuzluk başına vurdu zaten...birde sıcaklar tabi...haklısın...ben bak hem tatildeyim ...hem motorum kapıda yatar...işte naparrsın...:bounce::cherry:

kiminde motor var ama yatırır garajında...kimide böyle vorn vınn diye seslerle kendini avutur...adaletsiz dünya caanımm...:p:bounce:
Abi seni vuran mahkemede bırak cezayı, üstüne para alır :queen::queen:. Bu sıcakta söylenecek laf değil bu :p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar