[Ankara - MT]

Walla iyi olur tango_man,görüşemiyoruz 1 aydır.. Gerçi ben seni kızılayda gördüm bi hafta önce ama,uzaktaydık gelemedim yanına.. Pazara inşallah..

Valla gelsen de görüşseydik çok iyi olurmuş be Chimer Abi ;)) Pazara inşallah gelmeye çalışacağım. Bazı işler var onlara koşturuyorum. O yüzden emin değilim tam. Gelince konuşuruz inşallah... İyi bak kendine... :cat:

ben de gelmek isterim ama henuz programim belli degil..
kismet nasip..

:)

yoksaa motogp mi izlicez ??

hmm.. ne guzel..

Shakulin

Arkadaşlar bende onu yazacaktım. Buluşma saati olarak 14 denmiş. Bence daha erken buluşalım. Zira öğleden sonra her an işim çıkma durumu olabilir. Belli olmaz. Tabii bu benim fikrim. Bazı arkadaşlar pazar sabahın köründe ne işimiz var diyebilirler. Saat konusunu netleştirmek lazım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pazar bir ara işe uğramam lazım ama gelmeyi çok istiyorum.

Umarım görüşebiliriz.
Bu organizasyonu Ankara[HFC]' ye de taşıyacağım belki hyosungcular olarak toplu gelebilirz.

Ama şu yer ve saat işini kesinleştirin çç:cherry:

Pazar bir ara işe uğramam lazım ama gelmeyi çok istiyorum.

Umarım görüşebiliriz.
Bu organizasyonu Ankara[HFC]' ye de taşıyacağım belki hyosungcular olarak toplu gelebilirz.

Ama şu yer ve saat işini kesinleştirin çç:cherry:

MATİZ kimseden ses çıkmadığına göre bir önceki sayfadaki yer de bulışulacak (anatolia) saat 14,00 da bulışma saati
ben yaramaz bi durum olmazsa 14,00 da anatoliadayım

matiz senin motor ne renk? kırmızı çok hoşuma gidiyor hyo da

Son düzenleme:
belki gelebilirim, akşama arkadaşımın nişanı var ama gündüz boşum şimdilik :)

kısmetse yarın bende size katılabileceğim artık :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu seferlik saat 14 anatolya , belki sonkez anatolya =)
konusur karar veririz daha sonraki buluşmanın günü saatine gençler , emok içinde konusup netleştirebiliriz , soracığıma matiz yarın için özelden mesaj at istersen öğleden önce ümitköy mt olarak temizlik hamlesi başlatalım

Yarın 14 anotolia anlaşılmıştır.

Pazara iş patlattılar yarın sabahtan gidip çalışacağım:pr:

İyi geceler beyler...

Yarın son anda bir aksilik olmazsa saat 14:00 14:30 civarı ben anatolia da olurum...

Sonrada şöyle hepberaber biraz gezeriz değilmi?...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
umutsuzların umuduyum umutsuzum ,
yalnızların yalnızıyım yalnızım ,
adım mesut soyadım geyik ,
yıllarca bole bildiniz siz ,
mesut geyikten sarkılar dinlediniz ,

:p

3VR3N

hopeless buluşmadan sonra otobanda gaz açıcaz :p ehehe

anatolyada herkese iyi eğlenceler.şu anda online olan varsa bişey soracam orda kaça kadar kalacaksınız:
ben en erken üç üçbuçukda gelebilrim.osaaate dağılırsanız boşuna gelmiyeyim.
(saat 12-30 a kadar cevap gelir işallah.)

Bart kesin bi saat olmuyo kalkmak için,ama tahminen 2 saat kadar otururz orda,kesin olmamakla birlikte sonuna yetişirsin gibi gelio :)

Çok degerli,Sevgili Arkadaslarim,
Biraz geç oldu bunlari yazmak,ancak parmaklarim yeni yeni çalismaya basladi ve hastanede oldugum zamanlarda ki sayfalara ancak simdi göz atabildim.Hepinizden allah razi olsun,iyi dilekleriniz ve ziyaretiniz için ne kadar duygulandigimi ve memnun oldugumu kelimelerle anlatmak oldukça zor.IYI KI VARSINIZ VEDE IYIKI SIZLERI TANIDIM... Hepinize sonsuz tesekkürler.

Biraz geç oldu bunlari yazmak,ancak parmaklarim yeni yeni çalismaya basladi ve hastanede oldugum zamanlarda ki sayfalara ancak simdi göz atabildim.Hepinizden allah razi olsun,iyi dilekleriniz ve ziyaretiniz için ne kadar duygulandigimi ve memnun oldugumu kelimelerle anlatmak oldukça zor.IYI KI VARSINIZ VEDE IYIKI SIZLERI TANIDIM... Hepinize sonsuz tesekkürler.

Hoş geldin. parmaklar çalışmaya başladı demek. büyük geçmiş olsun.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sana da teşekkürler...

every time

on the mounting my lord spoke...

out his mount came fire and smoke....:p

Ellerin açılmaya başladığına göre artık sana bir ALMAN TEKNİĞİ hazırlamak lazım!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar