Walla iyi olur tango_man,görüşemiyoruz 1 aydır.. Gerçi ben seni kızılayda gördüm bi hafta önce ama,uzaktaydık gelemedim yanına.. Pazara inşallah..
Valla gelsen de görüşseydik çok iyi olurmuş be Chimer Abi
Walla iyi olur tango_man,görüşemiyoruz 1 aydır.. Gerçi ben seni kızılayda gördüm bi hafta önce ama,uzaktaydık gelemedim yanına.. Pazara inşallah..
Pazar bir ara işe uğramam lazım ama gelmeyi çok istiyorum.
Umarım görüşebiliriz.
Bu organizasyonu Ankara[HFC]' ye de taşıyacağım belki hyosungcular olarak toplu gelebilirz.
Ama şu yer ve saat işini kesinleştirin çç:cherry:
mesaj alınmıştır.görüşmek üzere(işallah yetişirim.)Bart kesin bi saat olmuyo kalkmak için,ama tahminen 2 saat kadar otururz orda,kesin olmamakla birlikte sonuna yetişirsin gibi gelio![]()
Çok degerli,Sevgili Arkadaslarim,
Biraz geç oldu bunlari yazmak,ancak parmaklarim yeni yeni çalismaya basladi ve hastanede oldugum zamanlarda ki sayfalara ancak simdi göz atabildim.Hepinizden allah razi olsun,iyi dilekleriniz ve ziyaretiniz için ne kadar duygulandigimi ve memnun oldugumu kelimelerle anlatmak oldukça zor.IYI KI VARSINIZ VEDE IYIKI SIZLERI TANIDIM... Hepinize sonsuz tesekkürler.
Çok degerli,Sevgili Arkadaslarim,
Biraz geç oldu bunlari yazmak,ancak parmaklarim yeni yeni çalismaya basladi ve hastanede oldugum zamanlarda ki sayfalara ancak simdi göz atabildim.Hepinizden allah razi olsun,iyi dilekleriniz ve ziyaretiniz için ne kadar duygulandigimi ve memnun oldugumu kelimelerle anlatmak oldukça zor.IYI KI VARSINIZ VEDE IYIKI SIZLERI TANIDIM... Hepinize sonsuz tesekkürler.