merhaba arkadaşlar bende 150 zat ile senatör arasında kararsız kaldım bana yardımcı olursanız cok sevinirim.forumu başdan sana okudum ilk zamanlar herkes memnun ama daha sonra ki yazılarınızdan memnun olmadıgınızı anladım.servisin cok önemli oldugunu düşünüyorum istanbul beykozda oturuyorum fakat forumda istanbuldan yazan senatör sahibi kimse görmedim istanbul servisleri nasıl acaba?parça sorunu cok yaşanıyormu?aslında 150zat almak üzereydim bu gece nöbetteyken bi resim gördüm suzuki yada yamahadır fiyatına bakayım dedim

ama karşıma sudan ucuz bir bisan cıkdı ve yorumlarınız beni bu motoru almaya itti.motor sonucda ara ara sorunu elbet olacak hele hele çin malıysa kacınılmaz.ama hala parça sorunu cekiyormusunuz?benm boyum 1.63 kilom 55 civarı bu motor için uygunmu sizce?bu motorla istanbuldan cıkıp en uzak nereye kadr huzurla yol yapabilirim?bursa kocaeli adapazarı vs gidebilirmiyim?bazı arkadaşlar 135 km hız yaptıgını yazmış ibre 140 ise bu motorla 135 km hız mümkün değil yanlış mıyım?zaten cok savrulacagı ve titreme yapacagı fikrrindeyim.cevaplarınıza ihtiyacım var şimdiden cok teşekkr ediyorum saygılar...