- Konu Yazar
Bugün içimdeki canavarla tanıştım. Hep içimdeydi de ben mi yıllar sonra onu fark ettim yoksa içime yeni mi çöreklendi bilemiyorum. Dün bir fazer'in üstüne bindim. Yutkunmakta zorluk çektim resmen. Daha çalışmadan böyle etkiliyorsa çalıştığında neler olur tasavvur edemiyorum. Biliyorum bu duyguyu daha tecrübeliler çok çok öncesinde yaşamıştır. Ama ben hayatta binmem dediğim makinelerden birine vuruldum. Ve kendimdeki bu değişime mantıklı bir kılıf bulmakta zorluk çekiyorum. Az önce işten eve dönerken kendi halimde müziğin de ritmine uyarak kullanıyordum ki birden yanımdan siyah bir gts 250 geçti. Ve ne olduğunu anlamadan o ağır trafikte ben de gazı açtım. Çok geçmeden aramızda inanılmaz bir rekabet başladı. Arabaların arasında slalomlar yaparken duyduğum heyecanı ve ona yetişme duygusunu anlatamam. Nihayetinde mantığım devreye girdi ve yavaşladım. Birkaç dakika süren o kovalamaca sahnesi kendimi sorgulamama neden oldu. Çok değil daha birkaç ay evvel vespayla güzel güzel gezerken şimdi ciddi ciddi fazer bakıyorum, trafikte sidik yarışına giriyorum. Kontrolü elime almazsam birgün mabel diye çiğneyecekler beni. İşte bu nedenle kendimi size deşifre ediyorum. Okudukça utanayım ve otokontrolümü sağlayabilirim diye...