ahmet'im canım kardeşim 13 yıl İZMİR'de çalışmış biri olarak tüm pazarcı ve tüccar esnafını ve İZMİR'in arka sokaklarında yaşayan isimsizlerini şifayen tanırım bilgine :cherry: yıkarım şoparları
maç saati ege üniye bi kasada amigolarına şarap hadeeeeee:queen:
cümbüşe bak sen gelde ayıkla pirincin taşını o saatten sonra benide dinlemez herifler, seni ben bile kurtaramam :queen::rendeer:
meteoroloji(doğru yazdım mı?) yağmur var diyor cuma günü,aradım telefonla dedim yağdırmayın maç var.Olur mu öyle şey beyfendi falan dedi,gerisini yazmıyım çok sert geçti konuşmanın diğer tarafı ama bakalım umarım yağdırmazlar.:mrgreen::cherry:
Wallace isimli üyeden alıntı;
Portakal Kafe için adresi şöyle tarif edeyim. Bornovada Belediyenin orda Büyük Park var. Büyük Parkın içinde Havuzun hemen yanındaki bahçeli mekan portakal kafedir. Zaten oraya gelen motorlardan yerimizi rahatça bulabilir. Motorları mekanın önüne parkedeceğiz.
Canlarım benim....
nasipse biz de geleceğiz toplantıya.
Yalnız, Portakal Cafe nerede canlarım![]()
Selamlar,
Özer
murat bende varım bi aksilik çıkmazsaaa
yalnız ben büyük parkı bile bilmiyorumm ararım artık birinizi
maçta sonra napıyoruzzz:mrgreen:
şulecim bu arada gözünn aydınn yalnızlık bitmiş:rendeer:
teşekkür ederim özlemcim darısı başına diyeceğim ama sanki çocuk yuvası ziyareti günü birşeyler vardı (mıydı???) sendeyanlışmı anladım yoksa:silent::silent: sen gel biraz kaynatırız....:rendeer::rendeer:
özelden numaramı yollayayım sana benide arayabilirsin gelince :rendeer: