[Konya - MT]

harbiden de hayırdır valla konya mt hepden motosiklet değiştiriyor :queen: daha iyilerini alın inşallah!! benim daha 1 yılım var :mrgreen:

he ya herkes makinesini güçlendiriyo sonunda bende güçlendirdim 1600cc bi makine aldım

ama 200de duruyo tabe

bundan soora [şahin mt] ye de takılacam :queen:

he ya herkes makinesini güçlendiriyo sonunda bende güçlendirdim 1600cc bi makine aldım

ama 200de duruyo tabe

bundan soora [şahin mt] ye de takılacam :queen:

Biliyordum zaten böle bişi yapacağını, hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
Sakın arabayı da skyteam gibi kullanma emi :queen:

Allah kaza bela vermesin.

sağolasın müdür :) :) :)
abi araçları amaca uygun kullanıyoz işte bakalım bu nasıl olcak

hehehe:)bi yan verirsin ozaman abi:mrgreen:
bu gidişle bi ben crosscu olarak kalacam heralde:mrgreen:yok mu crosscu sayısını arttıracak:queen:

Son düzenleme:
Serkan abi hayırlı olsun :wiinkk:

Hakkatten yav herkes motorunu satıyo
Güçlendirmeylede alakası yook :silent:
Hayabusanın daha güçlüsü varmıki :p

Serkan ortaaam naptın arabayı :) Hayırlı olsun. Motordan vazgeçmezsin bir araba için inşallah :p

slm beyler bende aranıza alırmısınız konyada boyle motorcu grubu cok ıyi ya :queen::queen::queen::queen::queen:

hepiniz sağolun arkadaşlar :) motor şimdilik duruyo yaw araba aile için benim damarlarımda 97 octan dolaşıyo şahinde 97 octan dolaştırcak para olmadığı için bize motor yakışır

[[[[[[[[[kel alaka]]]]]]]]

beyler bugun bir tiger alarak bende aranıza katıldım artık bu gezi işlerine beraber yaparız. tabi aranıza alırsanız. kendinize iyi davranın :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

haklısın killing_machine toplanıp birseyler yapalım biz konyalıyız soyle bir pazar dugun yemegıne fılan gidelim :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

walla yaw 1 aydan beri ne geziye gidiyom ne pilawa gerçi geçen hafta evin yakının da vardı gittiydim ama beraber gidelim hepberaber.:queen:

. ::alkiis:: Hayırlı olsun Fazıl abi CESETten kurtulmuşun. ::alkiis::

Abi 17 hazirana yetiştirebilirsen yeni arkadaşlarla beraber güzel bi gezi yaparız.
. ::151::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar