MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Biz zaten her hafta organizasyonlar yapıyoruz... Haftaiçi en az bir gün şehir içinde buluşuyoruz , hafta sonları ise geziler düzenliyoruz... Hatta bu haftasonu Edy ve dinmeyen Riva yolundalar , birazdan ben de çıkacağım o yola...

edy

bugün kü toplantımızdan bir kaç resim. öncelikle riva'ya oradan şileye gittik. toplam 400 km yol yaptık.

cimg0530xm8.jpg

cimg0520cd7.jpg

cimg0535sc3.jpg

cimg0517ek0.jpg

cimg0538df7.jpg

cimg0518di9.jpg

cimg0536am4.jpg

Ben sonradan katıldım... Ama oldukça güzel bir gündü...
Dönüşte nereye kayboldunuz ben onu çözemedim... Biz Triumph'lu abiyle geri döndük...

edy

Ben sonradan katıldım... Ama oldukça güzel bir gündü...
Dönüşte nereye kayboldunuz ben onu çözemedim... Biz Triumph'lu abiyle geri döndük...

şile yolunun sonunda kaza nedeniyle trafik vardı. o arada herkes kayboldu. ben şile yolunu pek sevmiyorum. riva çok daha keyifliydi. rivanın yolu hem virajlı hemde asfalt güzel. ama tabiki en iyisi herzaman için pisttir.
artık yeterli kişiyi toplamaya başladık. yakında pist kiralamaya başlarız. pistte motora binmenin faydaları ve zevkleri anlatmama gerek yok herhalde. trafik yok, insan yok, hayvan yok, ..............

Evet kaza vardı araba otobüse çarpmıştı... Ama oraya kadar da arkamızda yoktunuz...

Gerçekten doğru söylüyorsun... Bugünkü arkadaşlar da katılırsa yakında pist kiralayabiliriz...

arkadaslarr selamm,,tasnma hazirliklari sebebiylee araniza katilamadim,,ancak takip ediorm,,yarin mertere gelicekmisiniz acaba beyler ?bende orda olmak istiorm..eger gelirseniz oncesinde yada sonrasinda sizleri cafe de agrlamak isterimm..

erdem eline emeğine sağlık resimleri atmışsın.
pist hariç viraj çalışmak için riva yı tek geçerim. şile yalanmış, en azından deniz mevsimini açtım

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
harika gezmişsiniz valla, ben dün gece motorla çıktım, bugünde merterdeydim
ileride imkan olursa bende gelmek isterim gezilere
(yetişebilirmiyim size bilmem ama :p )

arkadaslar beni taniyanlar motorumu satmak istedgimi bilenler vardi aranizdaa ve bgunku kismetim dicem.bugun kiziltprak tarafina gectigimde satmak istedigimi soledim belkide bilirsiniz Tuna motor cunayt abi ve motoek mehmet abinin yaninaa.birtaz taikildiktan sonra tam donuse hazirlanirken motorumun yaninda birilerini farkettim. uzatmim motorumui 17000 ye net alime gecen miktar olarak sattim ve 2007 HAYABUSA siparisini verdim...:queen:

@tamerr

hayırlı olsunn :rendeer: HAYABUSA süper yaaa darısı başımıza :cherry:

@tanju..
tesekkür ettim. hayallerimin motoru sansıma motoruda satınca beklemenin bi anlamı yok die düsündüm aslında:D darısı basınaa..

Selam

Arkadaslar bazen trafikte (baştan söyliyeyim net bilmiyorum) ani gaz acan race motorlu bazı arkadaslar görüyorum bu ani gaz açma esnasında motosiklet her ne kadar hareket halinde bile olsa arka tekerin kayna eğilimi gösterdiğini görüyorum tabi sürücü bunu hemen farkediyor ve gazı hemen kesiyor. benim gördüklerimde arka lastik hep sol tarafa doğru kayma eğilimi gösteriyor bunun nedeni sanırım zincirin sol tarafta olmasıdır diye tahmin ediyorum. Neyse bununla ilgili soracağım şudur bu ani gaz acan sürücü gazı kesmese motosiklet kesin devrilirmi (ki öyle olacakmış gibi gözüküyor). eğer devrilecekse sürücünün ilk gazı açtını andan itibaren bunu farkedip tepki gösterip gazı kapama süresi nedir. Birde bu arka tekerin kayma sebebi tam olarak nedir.
Aslında kaydığı zaman fazla zorlamayıp bırakıyoruz.Yada en azından ben böyle yapıyorum. :) Gaz açma sebebi 2 yönlü hararet.Hem motor hararet yapıyor.Hemde sürücü.:p
Bu arada acaip kıskanıyorum gezilerinizi iş icabı ist dışındayım katılamıyorum.:(

tamerr

Hayırlı olsun sana da o yakışır :cat: Başkası olsa çok da gerek yok derdim sonuçta 1000RR'ın gücü yeter de artar... Fakat senin altında 1000RR 125R gibi durduğu için sana çok yakışacağını düşünüyorum....
Güle güle kullanman dileğiyle... Ben de merak ettim iimdi motoru...aramıza bi Hayabusa eklendi :)
Mayday mayday Honda'cı kaybetttik :p

tamerr

Hayırlı olsun sana da o yakışır :cat: Başkası olsa çok da gerek yok derdim sonuçta 1000RR'ın gücü yeter de artar... Fakat senin altında 1000RR 125R gibi durduğu için sana çok yakışacağını düşünüyorum....
Güle güle kullanman dileğiyle... Ben de merak ettim iimdi motoru...aramıza bi Hayabusa eklendi :)
Mayday mayday Honda'cı kaybetttik :p
eywallah kardesim saol.RR ın kck olmasından cok benn hayabusanın fizğine hastayım..zaten hayranlıgım var motora bugunde sansa satılınca motor ii oldu yaniii..madem öle zaten düşünüodum alım dedim reenginide siyah istedim kısmetse yarın öğlen tuna motora indircekler..bakalım yarın öğleden sonra gitcem bende nolcak görelimm..:D benm icin ii oldu nedeni ise bileklerim vok ağıodu bunda daha az olcagı sölendi bakalım kullanıp görcezzz..

hayırlı olsun tamer
racing alıcıları herkese danışıp kafasındakini alır (benim gibi)
Allah kazasız kullanmak nasip etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamer;
hayırlı olsun kardeşim.
Fakat ilk mesajlarında daha acemiyim diyordun.:silent:

Gerçekten iyi yaptığına eminmisin? :cyclopsan

Bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi.
Sanki gereksizdi gibi ama....

Tamer;
hayırlı olsun kardeşim.
Fakat ilk mesajlarında daha acemiyim diyordun.:silent:

Gerçekten iyi yaptığına eminmisin? :cyclopsan

Bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi.
Sanki gereksizdi gibi ama....

katılıyorum.hayırlı olsun ama 1000 rr bile fazla gelmiyomuydu ya.abi çok dikkat etmen lazım ya.fiyatı ne bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar