Ben sonradan katıldım... Ama oldukça güzel bir gündü...
Dönüşte nereye kayboldunuz ben onu çözemedim... Biz Triumph'lu abiyle geri döndük...
Aslında kaydığı zaman fazla zorlamayıp bırakıyoruz.Yada en azından ben böyle yapıyorum.Selam
Arkadaslar bazen trafikte (baştan söyliyeyim net bilmiyorum) ani gaz acan race motorlu bazı arkadaslar görüyorum bu ani gaz açma esnasında motosiklet her ne kadar hareket halinde bile olsa arka tekerin kayna eğilimi gösterdiğini görüyorum tabi sürücü bunu hemen farkediyor ve gazı hemen kesiyor. benim gördüklerimde arka lastik hep sol tarafa doğru kayma eğilimi gösteriyor bunun nedeni sanırım zincirin sol tarafta olmasıdır diye tahmin ediyorum. Neyse bununla ilgili soracağım şudur bu ani gaz acan sürücü gazı kesmese motosiklet kesin devrilirmi (ki öyle olacakmış gibi gözüküyor). eğer devrilecekse sürücünün ilk gazı açtını andan itibaren bunu farkedip tepki gösterip gazı kapama süresi nedir. Birde bu arka tekerin kayma sebebi tam olarak nedir.
eywallah kardesim saol.RR ın kck olmasından cok benn hayabusanın fizğine hastayım..zaten hayranlıgım var motora bugunde sansa satılınca motor ii oldu yaniii..madem öle zaten düşünüodum alım dedim reenginide siyah istedim kısmetse yarın öğlen tuna motora indircekler..bakalım yarın öğleden sonra gitcem bende nolcak görelimm..tamerr
Hayırlı olsun sana da o yakışır :cat: Başkası olsa çok da gerek yok derdim sonuçta 1000RR'ın gücü yeter de artar... Fakat senin altında 1000RR 125R gibi durduğu için sana çok yakışacağını düşünüyorum....
Güle güle kullanman dileğiyle... Ben de merak ettim iimdi motoru...aramıza bi Hayabusa eklendi![]()
Mayday mayday Honda'cı kaybetttik![]()
Tamer;
hayırlı olsun kardeşim.
Fakat ilk mesajlarında daha acemiyim diyordun.:silent:
Gerçekten iyi yaptığına eminmisin? :cyclopsan
Bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi.
Sanki gereksizdi gibi ama....