MT İzmir - MT Manisa Bomba Çeşme Gezisi,Yat Turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
Tamam sende orayla konuş.Ben hiltonla da konuştum,hoş bir indirim yapamadılar,çok avantajlı bir menü hazırlamışlar ondan kaynaklı indirim olayı yapamıyoruz gibi çeşitli şeyler söyledi oranın sorumlusu.

Yemek + içecek + bowling =9 ytl :)

Sen parkbornova ya da bak olmadı Bostanlı Egs ye de bakarız bowling planet'a,duruma göre bir değerlendirme yaparız:wiinkk:

Moderatör (forrap)
20 ile 40 arası dedim,ortalama 30 kişi olarak hesaplattır,30 + de:wiinkk:

bi kere ben dansöz deilim:salut: o müzige karsı olan hassaslıgımdan dolayı kaynaklanan haraketliligim sonucu ortaya cıkmıs ve benı suan pişmanlık duygusu içinde bırakan figürleri birdaha asla yapmamaya karar verdim :salut:

rol konusuna gelincede pamuk prenses den asagı kurtarmaz:bounce:

:cat: GÖKSU senden beklediğimiz cevap buydu...önümüzdeki ilk MANİSA-MT toplantısında seni aramızda görmek istiyoruz. :rendeer:
kaytarmak yok...:)

sen bizim grubun pamuk prensesisin...:)

Ya bi durun ya olm beş haftalık organizasyon planları yapıyoruz

Tamam sende orayla konuş.Ben hiltonla da konuştum,hoş bir indirim yapamadılar,çok avantajlı bir menü hazırlamışlar ondan kaynaklı indirim olayı yapamıyoruz gibi çeşitli şeyler söyledi oranın sorumlusu.

Yemek + içecek + bowling =9 ytl :)

Sen parkbornova ya da bak olmadı Bostanlı Egs ye de bakarız bowling planet'a,duruma göre bir değerlendirme yaparız:wiinkk:

ABİCİM ADALAND dedik kaşla göz arasında sokuşturdunuz bowling olayını ha :queen:tamam illa orada da şampiyon ol gürkay:p bizi yen gürkay :mrgreen:diyorsunuz yani bunu siz istediniz tutmayın benide yazın listeye:queen::cat:

ABİCİM ADALAND dedik kaşla göz arasında sokuşturdunuz bowling olayını ha :queen:tamam illa orada da şampiyon ol gürkay:p bizi yen gürkay :mrgreen:diyorsunuz yani bunu siz istediniz tutmayın benide yazın listeye:queen::cat:

gürkay abi,gençlere de biraz fırsat tanımak lazım.Tavlada 1. gel,sırıkla atlamada400 metre engellide,artistik patinajda,deve güreşi(ki ata sporumuzdur)...

Yani olmaz böyle,bari 2. gel de yarışmaya girdiğimizden bişey anlayalım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::p:queen::queen::queen:

gürkay abi,gençlere de biraz fırsat tanımak lazım.Tavlada 1. gel,sırıkla atlamada400 metre engellide,artistik patinajda,deve güreşi(ki ata sporumuzdur)...

Yani olmaz böyle,bari 2. gel de yarışmaya girdiğimizden bişey anlayalım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::p:queen::queen::queen:

seni kıracağıma o bowling topunu kırarım ahmet'im :queen:gençlerin önünü açıyorum tamam ben çekiliyorum:p

Moderatör (forrap)
gürkay adaland ayrı,bu toplantıda yapacağımız bişey,adaland ise gezi:p
Tam anlamıyla değerlendiriyoruz işte daha ne istiyorsun:p

rots,şu halı saha maçı geçsin hemen ardından açıp ilk başa da seni yazacağım merak etme:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler uçmuş...... İyiki bakalım dedik.....:pr:

Coook Güzellllllll resimlerrrr yat tuuru guzel olur balıkkesir/ayvalık ta bende gıttım cok guzellll yerlerrrr harikaaaaa
Motorlarda o biçimmmm yani yabana atmamak lazımmm :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar