Motoru fiyatı dolayısıyla zaten eleştiriyoruz.Alan da kendisi olduğuna göre Mete Handro'yu

eleştirecek değiliz herhalde...:silent: Onun için caizdir bence bu...
Herkesin gönlünde yatan bir aslan elbette var ve de kimse buna bir şey diyemez ama yine de 9000 YTL'nin üzerindeki fiyatıyla YBR 250 için durum biraz göreceli bence.Şahsen ben az çok motordan anladığımı düşünerek bu paraya hayatta YBR 250 almazdım.Hiç anlamasam ve MT'den haberim olmasa en azından google'a 'YBR 250'nin fiyatı nasıl' yazardım ve daha ilk linkte karşıma çıkan motosiklet.net' e dalar,yazılanları bir güzel okurdum.Ekmek almıyoruz bakkaldan sonuçta...(hatta denemesi bedava,yazın google'a 'YBR 250'nin fiyatı nasıl' ve bakın ne çıkıyor?)
Tüm bunları okuduktan sonra da artık YBR 250'nin yanından bile geçmezdim bu fiyatıyla...
Arkadaşımızın sevincine kimse gölge düşüremez elbette ama bu fiyata bu motor alınmaaazz...
Bize düşen arkadaşın bu paraya bu motoru almasına saygı duymakla birlikte şaşırmak,izlenim ve tecrübelerinden istifade etmektir.
Biz (en azından % 90' ımız) ya da ben, o paraya gider şu ya da bu motoru alırız ama o paraya YBR 250 almam,almayız...Buna sen de dahilsin bence.(Buna ben de dahilim dediğin için söylüyorum.)