Yollardaki ilk YBR 250... Benim ki...

Tek kusuru fiyatı....

Almasaymış sanki biraz daha iyi olurdu....Şimdi yamahacılar seviniyordur birine sattık yaşasın diyerekten....:p:p

siparişi aldıklarında eminim onlarda şaşırmıştır...ula acep biri bizle dalgamı geçiyo diyerekten...:mrgreen: baktılarki adam bir kez daha aradı hepten şaşırıp bu seferde acaba biri bizi tiyemi alıyo diye düşünmekten kendilerini alamazken karşılarında arkadaşımız belirmektedir....:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bize hayırlı olsun demekten başka bişey düşmez.:) ama ben param olsa bile alır mıydım? tabiki hayır, evlat acısı gibi otururdu içime:cherry:

arkadaşım hayırlı olsun motorun.kazasız belasız kullanırsın inşallah. sen sana göre en güzelini almışsın gerisi cbf 250...

hayırlı uğurlu olsun beyazs dostum.
ALLAH (CC) güle güle kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :rendeer:

arkadaşlar;

daha önce açılan topiklerde motoru çeşitli nedenlerle eleştirdik.
fakat burada görünüyor ki, motoru değil, arkadaşı eleştiriyorsunuz. bu olmaz.
motor işi sevda işidir. gönlü olmayana hiç bir şey ifade etmez.
9-10 bin liraya git araba al diyenler bile oldukça mantıklıdır. onlar anlayamazlar bu kadar parayı 2 tekere verenleri. kaldı ki, bizler motorcuyuz. olayı daha iyi idrak etmemiz gerekir.

herkesin gönlünde yatan bir arslan vardır. herkes, kendi ihtiyacı, mantığı çerçevesinde değerlendirip tepki verir. buna saygı duymak gerekir.

"ben olsam, o paraya gidip şu motoru alırdım" diyen arkadaşlar, gidip istedikleri motoru alsınlar. buna ben de dahilim.
fakat arkadaşımızın sevincine, heyecanına gölge düşürmeye hiç birimizin hakkı yoktur. :bounce:

bize düşen, arkadaşı tebrik edip, heyecanını paylaşıp, zaman içerisinde edindiği izlenim, düşünce ve tecrübelerinden istifade etmeye çalışmaktır.:bounce:

saygılar...

Bana kalırsa yakıt olarak cbf 250'den çok daha fazla yakacaktır,umarım yakıt topiği de açılır.Bir kere cbf 250 6 vites,attın mı 6. vitese 100-110'la da gittin mi adam gibi,benzini koklayarak bile yakmıyor valla

Hayırlı olsun sitenizdeki gezi resimlerin hepsine tek tek baktım. Hayattan tad almasını biliyorsun belli. Güzel bir motor hayırlı uğurlu olsun. Dizaynı CBF'ten daha şık duruyor. Bu motorlaada güzel gezilerinin resimlerini bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun can sağlığıyla sıhhatle binesin...

arkadaşım güle güle kazaasız belasız kullan.
gültekin arkadaşımıza katılıyom zevkerle renkler tartışılmaz.
ama mayko33 kardeşimize katılmıyom birkere bu makina enjeksyonlu ve fabrika üretirken vites ve zincir dişlilerini ona göre yapıyo ve bir vites eksik veya fazla göreceksiniz bu yani ybr250li cbf250den az yakacak ve daha seri olacak.
herkeze saygılar ve kazasız belasız sürüşler diliyorum:cat:

dostum hayırlı olsun maşallah güle güle kullan
yolunda farında hep acık olsun

hayırlı uğurlu olsun beyazs dostum.
ALLAH (CC) güle güle kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :rendeer:

arkadaşlar;

daha önce açılan topiklerde motoru çeşitli nedenlerle eleştirdik.
fakat burada görünüyor ki, motoru değil, arkadaşı eleştiriyorsunuz. bu olmaz.
motor işi sevda işidir. gönlü olmayana hiç bir şey ifade etmez.
9-10 bin liraya git araba al diyenler bile oldukça mantıklıdır. onlar anlayamazlar bu kadar parayı 2 tekere verenleri. kaldı ki, bizler motorcuyuz. olayı daha iyi idrak etmemiz gerekir.

herkesin gönlünde yatan bir arslan vardır. herkes, kendi ihtiyacı, mantığı çerçevesinde değerlendirip tepki verir. buna saygı duymak gerekir.

"ben olsam, o paraya gidip şu motoru alırdım" diyen arkadaşlar, gidip istedikleri motoru alsınlar. buna ben de dahilim.
fakat arkadaşımızın sevincine, heyecanına gölge düşürmeye hiç birimizin hakkı yoktur. :bounce:

bize düşen, arkadaşı tebrik edip, heyecanını paylaşıp, zaman içerisinde edindiği izlenim, düşünce ve tecrübelerinden istifade etmeye çalışmaktır.:bounce:

saygılar...

Motoru fiyatı dolayısıyla zaten eleştiriyoruz.Alan da kendisi olduğuna göre Mete Handro'yu :p eleştirecek değiliz herhalde...:silent: Onun için caizdir bence bu...
Herkesin gönlünde yatan bir aslan elbette var ve de kimse buna bir şey diyemez ama yine de 9000 YTL'nin üzerindeki fiyatıyla YBR 250 için durum biraz göreceli bence.Şahsen ben az çok motordan anladığımı düşünerek bu paraya hayatta YBR 250 almazdım.Hiç anlamasam ve MT'den haberim olmasa en azından google'a 'YBR 250'nin fiyatı nasıl' yazardım ve daha ilk linkte karşıma çıkan motosiklet.net' e dalar,yazılanları bir güzel okurdum.Ekmek almıyoruz bakkaldan sonuçta...(hatta denemesi bedava,yazın google'a 'YBR 250'nin fiyatı nasıl' ve bakın ne çıkıyor?)
Tüm bunları okuduktan sonra da artık YBR 250'nin yanından bile geçmezdim bu fiyatıyla...

Arkadaşımızın sevincine kimse gölge düşüremez elbette ama bu fiyata bu motor alınmaaazz...

Bize düşen arkadaşın bu paraya bu motoru almasına saygı duymakla birlikte şaşırmak,izlenim ve tecrübelerinden istifade etmektir.

Biz (en azından % 90' ımız) ya da ben, o paraya gider şu ya da bu motoru alırız ama o paraya YBR 250 almam,almayız...Buna sen de dahilsin bence.(Buna ben de dahilim dediğin için söylüyorum.)

Hayırlı olsun, motor görüntü ve teknoloji olarak cazip. Sadece motor hacmi aynı diye 2 modelin aynı fiyat olması gerekmez her zaman. Belki bilmediğimiz fiyat arttırıcı detaylar olabilir. Kaldı ki aynı modelin farklı ülkede montaj edilmesi bile fiyatına etki edebilirken. Çünki üreticilerin nereden ne çalacağı belli olmuyor. Mesela CBF 150'de O-ringsiz zincir kullanılması veya devir saatinin olmaması bu devirde olmaması gereken eksiklikler.

Bakım aralıklarını arkadaş 10.000 km diye yazmış, eğer doğru gördüyse bu bile bir ilerlemedir.

Ayrıca arkadaş sürekli kullanacak ise herhalde 500'lük bir model ile yakıt sarfiyatı da 2 katı olurdu. Herkes için aynı önemi taşımasa da devir ekonomi devri. Motosikleti ulaşım aracı olarak da kullanan bir kesimin olduğunu hatırlatmak isterim.

Bence bir nazar boncuğu falan tak, herkesin gözü üzerinde... Gerçi bazı arkadaşlar kazık yemiş şeklinde yaklaşarak gözümüz yok demeye getirmişler ama...

Motoru fiyatı dolayısıyla zaten eleştiriyoruz.Alan da kendisi olduğuna göre Mete Handro'yu :p eleştirecek değiliz herhalde...:silent: Onun için caizdir bence bu...
Herkesin gönlünde yatan bir aslan elbette var ve de kimse buna bir şey diyemez ama yine de 9000 YTL'nin üzerindeki fiyatıyla YBR 250 için durum biraz göreceli bence.Şahsen ben az çok motordan anladığımı düşünerek bu paraya hayatta YBR 250 almazdım.Hiç anlamasam ve MT'den haberim olmasa en azından google'a 'YBR 250'nin fiyatı nasıl' yazardım ve daha ilk linkte karşıma çıkan motosiklet.net' e dalar,yazılanları bir güzel okurdum.Ekmek almıyoruz bakkaldan sonuçta...(hatta denemesi bedava,yazın google'a 'YBR 250'nin fiyatı nasıl' ve bakın ne çıkıyor?)
Tüm bunları okuduktan sonra da artık YBR 250'nin yanından bile geçmezdim bu fiyatıyla...

Arkadaşımızın sevincine kimse gölge düşüremez elbette ama bu fiyata bu motor alınmaaazz...

Bize düşen arkadaşın bu paraya bu motoru almasına saygı duymakla birlikte şaşırmak,izlenim ve tecrübelerinden istifade etmektir.

Biz (en azından % 90' ımız) ya da ben, o paraya gider şu ya da bu motoru alırız ama o paraya YBR 250 almam,almayız...Buna sen de dahilsin bence.(Buna ben de dahilim dediğin için söylüyorum.)

evet ben de almam.
bana göre de uçuk kaçık bir fiyat. o paraya dünya kadar alternatif var.
ama bunu buraya değil, ybr 250 topiğine yazarım. (ki, yazdım da...)
arkadaşı da kutlar, hayırlı olmasını temenni ederim. :bounce:

Bana kalırsa yakıt olarak cbf 250'den çok daha fazla yakacaktır,umarım yakıt topiği de açılır.Bir kere cbf 250 6 vites,attın mı 6. vitese 100-110'la da gittin mi adam gibi,benzini koklayarak bile yakmıyor valla

6.viteste 100-110'la gideceksen CBF 250'ye niye o kadar para veresin ki?YBR 125 ya da CBF 150'de görür o süratleri ve çok daha az yakar.

CBF 250 az yakar,koklar lafı tamamen safsata.Çok yakıyor çünkü sonuçta hacmi büyük ve daha güçlü.Özellikle şehir içinde ve yine özellikle 4.vitese kadar asıldıkça asılıyoruz gaza ve yakıtı da en çok o zaman içiyor.
Ha ben asılmam,yavaş yavaş giderim diyenlere de YBR 125 ya da CBF 150 var daha az yakan ve daha ucuz derim.

hayırlısı olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin inan benimde şu an param olsa gider alırdım hiç takma kimseyi herkesin kendi zevki herkesin kendi parası mesela benim ark.ımın 660 teneresi var adam bi haftasonu kullanabiliyo yakıtı çok olduğu için herkesin harcı deil yani

Hayırlı olsun hocam bence çok güzel bir tercih.Belki biraz pahalı almış olabilirsin ama tam gezmelik bir motor:cat:500cc nin yakıtıyla falan bas edemesin.en 150cc nin yakıtyla bas edemiyorum:p:) Ayrıca tipide çok hoş güle güle eskit:cherry::rendeer:

6.viteste 100-110'la gideceksen CBF 250'ye niye o kadar para veresin ki?YBR 125 ya da CBF 150'de görür o süratleri ve çok daha az yakar.

CBF 250 az yakar,koklar lafı tamamen safsata.Çok yakıyor çünkü sonuçta hacmi büyük ve daha güçlü.Özellikle şehir içinde ve yine özellikle 4.vitese kadar asıldıkça asılıyoruz gaza ve yakıtı da en çok o zaman içiyor.
Ha ben asılmam,yavaş yavaş giderim diyenlere de YBR 125 ya da CBF 150 var daha az yakan ve daha ucuz derim.

Yaa arkadaş, göz var nizam var. Ben de ybr125 kullanıyorum. Motorumuzun maksimum hızı fabrika verisine göre (2006 model için söylüyorum) 7800 devir/d. da 87 km/h:salut:. Ha motora abanıpta 11.000 devir çevirttiğim zaman 117 km/h a yırtınırcasına ulaşıyor:pr:, hem bu hızı düz yolda yine yapamıyorsun, hafif eğimde. Düz yolda ise 110 u geçmiyor:queen:. (Şimdi kimse çıkıp benimki 112 basıyor yok 115 bastım demesin. Hele hele 120 bastım diye hiç atmasın din kardeşiyiz:p). Sen tutmuş 110 basacaksan ybr al diyorsun, saatte 110 la ybr 125 kaç km gider. Ama cbf 250 nin uzun yolculuklar ve ekonomi hızı 100 - 110 km. Bilmem açıklayıcı oldumu.

arkadaşlar şu cbf 500 alırdım mantığı kullanıcıya göre değişir.bana göre motora çok binen biri için yakıtta önemliyse o paraya cbf 500 alması daha mantıksızdır.bi kere cbf 500 hobi grubu bir motor ybr 250 ise sabah akşam işinde gücünde binmeceğin bir motor.arkasaşın parası varmış oda gitmiş en iyi 250 liliği almış kendi kafasın yatan bu.sen güle güle bin kardeşim

dostum Allah hayırlı günlerde kullanmanı nasip etsin.
binmedim ama 250 lik olarak güzel bir makina olduğunu düşünüyorum.
parasına gelince;varmışki vermişsin.sen memnun olmuşsan mesele yok,üç günlük dünya,gözünde bırakmamışsın.
bin,gez,keyfini yaşa.500 lük kıyasına girme bile.
bu arada bize düşen resimlerine bakmak olur,onun için bol bol resim çek,eklede bizde seyrederek keyfini paylaşalım.
tekrar hayırlı olsun:rendeer:

KArds hayırlı olsun kaza bela yapamdan gezersın ıns.Ya arkadaslar adam vermıs parayı almıs olmus bıtmıs bı laf vardır "OLANLA ÖLENE ÇARE YOK" diye adam zaten almıs bu saatten sonra CBF500 desek ne olur :) Hem arkadasın para sorunuda oldugunu sanmıyorum cunku kımse zorla kazandıgı parayı gıdıpte sak dıye vermez bu motora varkı almıs bızede hayırlı olsun demek duser.Hem verdıgı sıtedekı resımler ona aitse gezmedıgı yer kalmamıs hem avrupa hem zak dogu demekkı para var. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar