motora binmezseniz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
günde ortalama 300 veya 400 km motor sürüyorsunuz ve motoru çok seviyorsunuz bi aksilik yüzünden 4-5 gün motora binemezsseniz neler hissedersiniz.ben devamlı motor binemezsem soluk almakta zorlanıyorum,aynıyerde görmek istemediklerimi görmek zorunda olduğum için,ama motor üstünde öylemi gidonu nereye çevirirsen oraya gidiyorsun.tavsiyeleriniz veya fikirleriniz nelerdir yada düşünceleriniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4-5 gün motoruma binmezsem, 4-5 gün çok sevdiğim arabamı kullanırım :)
Aslına bakarsanız motorumu zaten haftada 1 veya 2 kez kullanabiliyorum en fazla.

Geçen yaz yaptığım kaza da ailem motora binmeme izin vermedi, zamanla soğuyacağımı ve vazgeçeceğimi düşündüler.. Ama yanıldılar, sonra izin verdiler vs vs.. Çok zor günlerdi, geceleri ağladığımı biliyorum,:) her ne kadar arkadaşlarımın arkasında gezilere katılıyor olsam da kendi motoruma binememek beni deli ediyordu..:) Bir de kendi motorunu geri satın alan tek kişiyimdir sanırım...:) Geri de kaldı, geçti bitti.. Motorundan ayrı olanlara allah kolaylık versin, çok zor çokkk....

Motora binmek bir yere gitme hareket yer değiştirme ihtiyacımızı karşıyor bence,içgüdüsel bişey bu sürekli hareket ettiğinde de bir tür rehabilite sağlıyorsun çünki sorunlarını düşünmüyorusun tek farkında olduğun gittiğin buda harika bi duygu tabi sürekli kullanıp 5 gün ara verirsen psikolojik olarak etkilenip sıkılırsın diye düşünüyorum.sevgiler

Ah be Ümmet abi! Ben kendimden bile kaçmak isteyip milim yol gidemeyen biriyim.Söylenirmi böyle şey? Şimdi atlayıp motora kafa ne zaman isterse dönmek var ama,nerdeeee?:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Motora binmek bir yere gitme hareket yer değiştirme ihtiyacımızı karşıyor bence,içgüdüsel bişey bu sürekli hareket ettiğinde de bir tür rehabilite sağlıyorsun çünki sorunlarını düşünmüyorusun tek farkında olduğun gittiğin buda harika bi duygu tabi sürekli kullanıp 5 gün ara verirsen psikolojik olarak etkilenip sıkılırsın diye düşünüyorum.sevgiler

evet arkadaşım sana katılıyorum,motora binmediğim zamanlar piskolejim altüst oluyor,çok gergin ve agresif oluyorum,buyüzden binmem gerekiyor sürekli, hadi binemesem bile onu mutlaka görmem lazım.rahatlıyorum ozaman.

bende motosikletime cumadan beri binemiyordum.servisteydi... dün akşam eve dönmek için durağa gittik başladık otobüs beklemeye..tam 45 dakika sonra otobüs geldi..tabi ben ah motorum vah motorum diye dövünüp durdum:pr: biraz önce aldım geldim motosikletimi..ohhhhhhhhhhhhhhhh dedim yaaa ohhhhhhhhhhhhh:queen::queen:

ne demek aabi,,,ben motorumu bi gün görmesem duramam.arada işe motorla gittigim olur,çalışırken aklım hep motorumdadır.motoruma binmesem damarlardan biri gitmiş sayarım.:)

boy

Motorum bir süredir yarış için donatıldığından normal trafikte binemiyorum. CBR125R de 1000RR gibi beni tatmin etmiyor. Temmuz-Ağustos aylarında yarış olmayacak ve ben bu aylar içerisinde bol bol bineceğim motoruma. Ancak yarışta aldığım zevk caddede aldığım zevkin binlerce katı. O yüzden mecburen katlanıyorum bu duruma... :pale:

Bir de iş yerinde otururken kapının önünde olduğunu bilmek çok güzel ::blushani::blushani

12 gün kadar önce antrenmanda sağ ayak bileğimde adele yırtılması gerçekleşti (2.derece)tam 4 gün hiç ayağa kalkamadım 15 gün kadar da raporum vardı. yataktan kalkamadığım 4 gün balkondan motorumu seyrettim yürümek için çok canımı yaktım sırf binebilmek için fakat :pale:
5 gün sonra DR a gittim ve alçıyı alması için yalvardım HAYIR dedi o kadar yalvardım ki adam alçıyı aldı ve 200 € vererek alçının çıkarılabilen atelini aldım ve arka fren iptal bir şekilde 1 haftadır biniyorum.. (halen ayağımda atel durmakta)
bunun önüne nasıl geçilebilir ki bence imkansız .....
bu sevda bitmezzzz...

ya benim motorum akçaydaki ewde ben balıkesirde merkezde okuyorum bu yuzden motorumla ancak gidebildiim haftasonları bulusabılıyorum burda bazen acayıp canım sıkılıyo aklımda sureklı motorum war gunler akcaya gıdecegım haftasonlarını beklemekle gecıyo :silent:

Motorumu satalı uzun bir süre oldu.Yeğenimin Mondial 100 KH var ama oda pek tatmin etmiyor açıkçası.Şuan yeni motoruma kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Beklemek gerçekten çok zor...

Bir de iş yerinde otururken kapının önünde olduğunu bilmek çok güzel ::blushani::blushani

Bende dükkanın önüne motosikletimi çekeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum:)

Son düzenleme:
Almadan önce hayal ediyordum, nereye koysam, orası güneş alır, burda çok toz olur, burda gözüm görmez diye..:mrgreen: Evde de aynen, çok güzel bir duygu... :cherry:

Motorum yok ama motorum oLunca yaz kışş bincem :queen::queen:

Hergün :queen::queen: zaten gecen gece rüyamda karLı yollarda race sürüyodum :queen::queen:

wallaa da biLLaaa da sürüyodum :queen::queen:

Ama ne gidiyodum hee :queen::queen: wallaaa cross la öle gidemessin :queen::queen: dağ bayır tırman hehe :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar