arkadaşlar istanbulda güzel bir hava var gezmeyi düşünen varmı?
bu foto cuneyt ovunc kardeşimize ait...bayağı sağlam bir gezi yapmış...ondan izin aldım yayınladım...motoru gerçekten güzel bir ahenge getirmiş...seyre doyma yani...
arkadaşlar istanbulda güzel bir hava var gezmeyi düşünen varmı?
42 plakayı görünce bu kesin Cünetoviçinkidir diye tahmin etmediysem ne olayim
Aaaaaaahh ahhhh :salut:
yana eğimli garaj girişinde yan ayaklığı açıkmı unuttum diye durdum durmamla motorun yan yatması bir oldu
koruma demiri sağolsun...bişey yok motorda...bu olay çok iyi oldu düşersem nasıl olur merak ediyordum biraz iyi oldu...hala nasıl düştüm anlamış değilim...bide motoru yıkamıştım ikimiz beraber düştük çamurlu su birikintisine![]()
50 km deyim hemen ilk tavsiyemi yapayım 30 ytlden kaçıp koruma demirsiz motor almayın özellikle yeni başlayanlar koruma demirim olmasa ağlardım kesin depo sinyaller falan giderdi en iyi ihtimal...
hayırlı olsun...aynalar çok işlevsel değildir söyleyeyim...nedeni açıları ve motora eklendiği noktanın biraz ölü nokta olması...yani ayna demirinin biraz daha uzun olması gerekirdi...aynanın yarısında kendi kolunu omzunu görürsün...çok sağlıklı değiller...ben belki biraz yarmagül olduğum için bana öyle gelebilir tabi...![]()
lastiklete güvenmeyin deli kayar...aman ha...ıslak zeminde hepsi kayar ama bu cbf nin lastiği evlere şenlik...virajlara sert girmeyin dönemezsiniz...
birde geçen Akmerkez garajında boş bir anıma geldi ters tarafa bi kaydı zor yakaladım...diğer motorları devirecek diye korktum...cbr 125 ybr 125 gibi bisiklet değilki...eşşek ölüsü gibi motor...çanta manta 130 kilo eder...
seninde olacak...az kaldı dostum...:cat:benimki işyerinde yatıyor...araba kapıda ...motoru özledim ya...ula bırakmasaydım keşke işyerinde...![]()