Bu pazar motorum la memlektime gitmeyi düşüyorum gidiş dönüş 1000 km civarı eger pazar sabahına kadar bir aksilik çıkmazsa gidecegim allahın izni ile.var mı gelen sabit hızla 100 km hız.
16 saatte 1000 km yi tamamlamayı düşüyorum.
sabah 4 de çıkıcam akşam 20 de evde olmayı düşünüyorum.
Bence gidiş dönüş ayrı yap, bir gece dinlen. Biliyorsun ticari araç sürücüleri bile durmaksızın beş saat kullanabiliyorlar en fazla. Yorgunluk nedeniyle dikkatin dağılır, Allah korusun...Bu pazar motorum la memlektime gitmeyi düşüyorum gidiş dönüş 1000 km civarı eger pazar sabahına kadar bir aksilik çıkmazsa gidecegim allahın izni ile.var mı gelen sabit hızla 100 km hız.
16 saatte 1000 km yi tamamlamayı düşüyorum.
sabah 4 de çıkıcam akşam 20 de evde olmayı düşünüyorum.
Hadi arkadaşlar ben de Demirköy'e gidiyorum... Bu havalar kaçmaz , hava da gayet açık görünüyor :cherry: Bol bol foto çekerim...
Dün yağmurda bayağı kullandım motoru , lastiklerin yağmurdaki performansı pek iyi değil... Eğer yaz-kış kullanırım motoru diyen varsa , lastikleri değiştirmeyi düşünmesini tavsiye ederim...
selam arkadaşlar...
dün teslim aldım motorumu
havalarda beni bekliyormuş birden kış geldi...kışın yağmayan yağmur 2 gündür izmire yağıyo...15 km yapabildim herşey yolunda şimdilik alışmaya çalışıyorum...aynaları ayarlayamadım bi türlü yağmur kesilirse onlarla uğraşcam...
görüşürüz
selam arkadaşlar...
dün teslim aldım motorumu
havalarda beni bekliyormuş birden kış geldi...kışın yağmayan yağmur 2 gündür izmire yağıyo...15 km yapabildim herşey yolunda şimdilik alışmaya çalışıyorum...aynaları ayarlayamadım bi türlü yağmur kesilirse onlarla uğraşcam...
görüşürüz
Bugün ben yağmurda bayağı kullandım lastilerle hiç sorun yaşamadım.Hem de büyük su birikintilerine girdim hızlıca birşey olmadı fakat yağmurda asla motoru limitlerinde kullanmam.ÇOK SAKİN !!![]()
aynanın yarısında kendi kolunu omzunu görürsün...çok sağlıklı değiller...ben belki biraz yarmagül olduğum için bana öyle gelebilir tabi...![]()
birazmı olm sen tam bir yarmagülsün...aynalarda kendinden başka kimseyi görememen doğal...fazer'a bile binsen durum değişmezzzz...:queen:
cloud sende hazırsın he...potansiyel bir geyiksin...![]()
yok be ne kızcam...sende az değilsin demeye getiriyom...:mrgreen: