selam verip almak olayı bence ciddi ama adam görmüyosa almaz ama eşşolu demenin bi anlamı yok terbiyesizce bi tabir biz burada kardeş değilmiyiz ya...birbirimize öle sölersek dısardakiler küfretse yeri yani
Onun da içinden geçen bu değil...Sadecee vurgulama yanlış....Biraz daha espri katmak istemiş sadece...Genç olduğu için kanı da deli....:cat:
Predator[23rd] kelimeler değişmiş olsada altındaki anlamlar aynı olduğu sürece değişen nedir? orada sana ağır küfür olarak gelen kelime yerine aynı anlamı dolaylı olarak yüklenen bir kelime kullanmış olsa değişen ne olacak.
ürünün ambalajı mı önemli yoksa içeriği mi?
saolasın abi ben yakıstıramadım bi motosikletçiye...biz bu yaolda genciz tecrübelerinize saygımız var siz düzeltseniz daha ii olur
genelde vermiyorum, neden derseniz bizim taraflarda cok fazla tasiyici var hepsine selam verirsem onume bakamam. ama sehirdisina dogru tenha yollarda veriyorum
DOSTLAR
bazı insanlar sadece para si olduğu ve piyasa yapmak için bahalı motorlar ediniyor motora bindiklerine bakmayın motorculukla alakalarıyoktur onun için bikariş havadalar selam almamalarıda normal ,
başta büyük makine kullananlar ve pahalı kullananlar
bizler motorcu ruhu taşıyan insanlar olarak karşılaştığımız motorcu dostlara slm veririz
DOSTLAR
bazı insanlar sadece para si olduğu ve piyasa yapmak için bahalı motorlar ediniyor motora bindiklerine bakmayın motorculukla alakalarıyoktur onun için bikariş havadalar selam almamalarıda normal ,
başta büyük makine kullananlar ve pahalı kullananlar
bizler motorcu ruhu taşıyan insanlar olarak karşılaştığımız motorcu dostlara slm veririz

ben shadow man hariç kimseciklere selam veremem vallahi..kimse kusura bakmasın...Harley kardeşliği diye bişey var canım...:queen::bounce:şaka lenn...
Walla, yine kırdın geçirdin beni. Nerden buldun da çektin fotoları, ne zaman oldu bu işlem? Ufaktan başlasana harbiden bi stand up olayına, ben toplarım bi grup insan :queen:
Sevgili Harleyci dostum...işte yaşandı ve bitti saygısızca...yıl 2005 di...tek sorun motorun bana ait olmamasında...
oda küçük önemsiz bir detay zaten...
bir ağabeyime ait motordu Levent caddesinde...bende o dönemler İRA reklam ajansında çalışıyordum fırsat bulmuşken çekeyim dedim...nüans bu...
stand up olayıda şu an stand by aşamasında...bakma forumlarda coştuğuma...beni tanıdığında fikirlerin değişecek sessiz bir yapım var...
parolamız ...3 keree...yaşasın Yüce Harley...yaşasın Yüce Harleyy...yaşasın Yüce Harleyy...![]()
Horraayy (ne demekse). 2005/2006 vrod alanlar şu anda çok üzgün, bayağı yenilikler var(mış) 2007 modelde. Benzin deposu daha büyük, arka lastik 240mm, jantlar delikli, ııı, hmm, bu kadar hatırlıyorum açıkçası, belkide yoktur fazla değişiklik ne bilim 1 hafta olmadı daha. Bu arada grisi gerçekten çok güzel duruyormuş.
mete_han o motorun jantları nasıl öyle allah allah çok garip gözüküyor..Özelikle son resimde arka teker..Öyle jantmı olurmuş yaw. Bu motorlar bizi aşar...bakarken bile her tarafına bakamıyorum![]()
senin beğenmediğin beyaz ceket senin motorundan pahalı ona göre konuş be güzelimbende beyaz ceketlilerin motora binmesine karşıyım , foruma üye olmasınlar hadi bakalım hodri meydan
![]()
![]()
![]()
unutma arkadaş sen bir shadowcuyla konuşuyorsun dikkat et istersen he?bende beyaz ceketlilerin motora binmesine karşıyım , foruma üye olmasınlar hadi bakalım hodri meydan
![]()
![]()
![]()