Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar selam allahın selamı veririsin görevin yerine gelmiştir. karşı tarfta bulunan arkadaşımızıın durumu nedr nasıl bir psikoloji içindedir bilemeyiz kimileri bilerek almaz kimileri alır ama korne veya el hareketiyle aldığını belirtemez özellikle istanbul gibi güyük şehirlerde motor kullanmak zaten ölüm anlayışlı olmak lazım. şimdiye kadar bana motoru buyuk olanlarda küçük olanlarda selam verdi bende ayrım yapmıyorum uygun olanlar zaten geri dönüş yapıyo uzun yoldada durum aynı.
üzmeyin kendinizi ve kızmayın arkadaşlarımıza binbir çeşit insan var çoğu iyi nyetli unutmayın tanıdığım buyuk motor sahiplerininde bizim gibi motorlarda başladığını duydum ve hiçte başka turlu gitmiyoladı hatta ilgileniyolar eksik yamuk bişi yamayalım diye uyarıyolar .. iyi niyetimizi herzaman muhafaza edelim arkadaşlar selam herkese..
üzmeyin kendinizi ve kızmayın arkadaşlarımıza binbir çeşit insan var çoğu iyi nyetli unutmayın tanıdığım buyuk motor sahiplerininde bizim gibi motorlarda başladığını duydum ve hiçte başka turlu gitmiyoladı hatta ilgileniyolar eksik yamuk bişi yamayalım diye uyarıyolar .. iyi niyetimizi herzaman muhafaza edelim arkadaşlar selam herkese..