Adana'da her gördüğüm motora selam vermeye kalksam evin yolunu şaşırırım.:wiinkk:
en iyisi kafa selamı olmadı bir dad yaparsın..
benim 1haftalık, 800km'lik bir motosiklet tecrübem var... en çok hoşuma giden taraf bu selamlaşma kısmı, tanı tanıma selam alıp veriosun güzel oluo :cat:
evet ya...ben de gördugum butun motorculara slm verıom....hep korna calıom...bazen el kaldırıom....ama slm vermeyen esseklerde oluo..hatta essolessk....karsılını alıncada cok mutlu oluyoru...gecen adanadan gelırken ankya gırdım...bı motoru ısıklarda gectım uzun batım kornaya...adam ne karıslık verdıne bısey yaptı...bıde ustune bastı gaza gıttı.....gecti benı....pis motorcu....
evet ya...ben de gördugum butun motorculara slm verıom....hep korna calıom...bazen el kaldırıom....ama slm vermeyen esseklerde oluo..hatta essolessk....karsılını alıncada cok mutlu oluyoru...gecen adanadan gelırken ankya gırdım...bı motoru ısıklarda gectım uzun batım kornaya...adam ne karıslık verdıne bısey yaptı...bıde ustune bastı gaza gıttı.....gecti benı....pis motorcu....
inanmıyorum senin gibilerde mi bu siteye üye!yok arkadaş bu işin suyu çıktı motorcu ruhu bu değil yaa......
kim karar veriyor bu siteye kimin üye olup olmayacağınar:
vidası düşenin ilk yardımına koşan kardeşim fıratımagresif yapmışsın , selam vermişsin rüşvet deyu almamış olabilir boşverseydin :cherry:
bahadinli arkadaşımız iyidir hoşdur sözünü sakınmaz diğerleri gibi içinden pazarlık yapmaz eğer motorcu ruhu dediğiniz olay özünde olmadığı biri gibi davranmaksa ben zaten o tür motorcu değilim. hatta ve hatta motorum çinli olduğu için bazılarına göre ikinci sınıf motorcuyum yinede onların ne düşündükleri benim kim olduğumu değiştirmez. BBG forumu tadına ulaşan formumuzda BBG evinde kameraya mesaj vermek için konuşan kişiler gibi toplumsal içerikli mesaj verme kaygısına düşen fakat aslında açmış oldukları konuların benzerlerinin çok önceleri konuşulduğunu farketmedikleri ortada iken amerikayı milyonuncu kez keşfedip yeni bir şey bulmuş edası ile çıkmalarına sinir oluyorum. söylenecek çok söz olsada sözün hepsi insana söylenmezmiş