[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla dayanamıyorum ben artık uyuyorum başkan yaptıklarını akşama okurum ben ok?
kötünün iyisi insanların yatma vaktı dımı erol abi :queen:
kendinize iyi bakın akşama görüşmek üzere by

günaydın istanbul mt iş güç anca girebildim çalışan insanın hali başka :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

günaydın istanbul mt iş güç anca girebildim çalışan insanın hali başka :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

günaydın
artis seniiiiiiiiii
gec kaldın ben yatıorum 6 da kalkcam :wiinkk:
by

günaydın
artis seniiiiiiiiii
gec kaldın ben yatıorum 6 da kalkcam :wiinkk:
by

şşşş lem duu duu bi msn ac 2 dakka

EEee şimdi pazar günü direkt sirkecide buluşalım bence istanbul içinde parça parça olmaya gerek yok

Yaa gürkan abiyi yine yakalayamadım :queen: :queen:

Son düzenleme:
Levent merhaba
Şentürk isimli arkadaş ümraniye den katılırım dediği için onu yol üzerinden alırız.Onun geriye doğru gelmesine gerek olmaz.Sadece gidiş yolumuzu bildirirsek bize katılabilir diye düşünüyorum.

fırat kefken gezisi için isimleri liste halin de ist mt yaz abi başka geleceklerede olabilir

alıntı: www.kefkenliyiz.biz

İzmit-Kandıra'ya 20 kilometre uzaklıkta bulunan Kefken, hemen yanıbaşındaki Kerpe kadar modern bir görünüşe sahip değilse de ondan daha büyük bir yerleşim yeri. Burası klasik bir balıkçı köyü. Denizi, kumsalları ve çam ormanları en önemli özellikleri Kefken'in. Kefken merkeze 1 kilometre mesafede Kovanağzı Plajı bulunuyor. Plajı çok uzun olmamasına rağmen Temmuz, Ağustos aylarında keyifle denize girebilirsiniz. Kumsalın batı ucunda değişik şekilli kayalar ve denize uzanan küçük yarıklar var. Pazar günü giderseniz, Kefken pazarını dolaşabilirsiniz. Asıl görülmesi gereken yerler Kumcağız, Kovanağzı ve Pembe Kayalar kumsalları. Kovanağzı Koyu'ndan yaklaşık 500 metre Cebeci istikametine doğru ilerlerseniz, yokuşun hemen başında Pembe Kayalar için sola orman yoluna girmeniz gerekiyor. Yol boyunca uzanan uzun kumsallar bazen tepeler arasında kaybolurken, bazen de birdenbire önünüze çıkıyor. Orman içerisinde toprak ve çakıllı yolda bir süre ilerledikten sonra yolun bitiminde muhteşem kaya oluşumları göreceksiniz. Hafta sonu gittiğiniz takdirde kayaların üzerinde piknikçilerle karşılaşabilirsiniz. Pembe Kayalar, ilginç jeolojik yapısı nedeniyle görülmesi gereken yerlerden biri. İlginç bir jeolojik yapıya sahip bu kayalar, suyun içinden yumuşak olarak çıkartıldıktan sonra sertleşiyorlarmış. Bu özelliklerden dolayı Osmanlı döneminde dikdörtgenler şeklinde kesilerek, deniz yoluyla Istanbul'a getirilmiş, Sultanahmet Camii dahil birçok caminin yapımında kullanılmış. Bölgede balıkçılık oldukça gelişmiş ve büyük balık üretim istasyonları kurulmuş. Ama şimdi eskisi gibi yok bu istasyonlar. Pembe Kayalar'ın ilginç jeolojik yapısı, gün batımında ayrı bir güzelliğe bürünüyor.

tam bizlik bi yer bence..............

CENEVİZLİLER'DEN KALAN TARİHİ KALE
Kefken'in hemen ötesinde, Kandıra'ya 27 kilometre uzaklıktaki Cebeci, ekonomik tatil yapmak isteyenler için ideal. Cebeci sahilinin geniş ve uzun olmasının yanında en çok dikkat çeken özelliği güzel kumu. Sahil, özellikle yaz aylarında kalabalık olduğu halde, kalabalığın birbirini rahatsız etmeden güneşleneceği kadar büyük. Upuzun plajı olmasına rağmen denizi Kerpe'de olduğu gibi korunaklı ve sakin değil. Hemen karşısında Kefken ve Giresun Adası bulunuyor. Kefken Adası aynı zamanda Karadeniz'in üzerinde insan yaşayan tek adası. Adada Cenevizliler'den kalma kale surları görülebilir. Yaz aylarında güneş, tam karşıdan denize batıyor. Cebeci'de deniz sezonu Haziran ortası başlıyor. Ama bu tarihten önce gelip bu şirin köyde dinlenenlerin sayısı da oldukça fazla.

Levent merhaba
Şentürk isimli arkadaş ümraniye den katılırım dediği için onu yol üzerinden alırız.Onun geriye doğru gelmesine gerek olmaz.Sadece gidiş yolumuzu bildirirsek bize katılabilir diye düşünüyorum.

abi nasılsın görüşemiyoduk bayadır

fırat kefken gezisi için isimleri liste halin de ist mt yaz abi başka geleceklerede olabilir

abi bi 15 20 dakka içinde halledicem
ofisimi temizliyim :)

Son düzenleme:
fırat baktım sayfaya baya güzelmiş burda çok güzel resimler yakalıya biliriz tabi bu ara kerpeyede uzana biliriz daha illeriside olur yeterki grup içinde karar alalım // levent abi geliyormusun

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi haklısınız ama dediiğim gibi motr freni yapınca zincir bolmuş gibi ses
var ama kontrol ediyorum zincirde boşluk yok :silent:

zincirin uzamış yani baklaların boyu uzuyor belli bir zaman sonra zincir gergin olur fakat zincir dişlilere tam oturmadığından dolayı ses yapar zinciri değiştirmen gerekiyor bunun yanında dişlileride değiştirmen gerekebilir:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
özgür o elindeki ne yaa definemi arıyonuz bak jandarma görmesin çok büyük cezası var :p:p

kola kuyusu arıyoruz emre

Forumdan Uzaklaştırıldı
:mrgreen: kola kuyusu arıyosanız pepsi veya cocacola nın deposunun yakınlarına gitçeniz orada kesin bulursunuz :p

agacın dibinde ve göl kenarında bi kaç kola bulduk

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla tamda sana göre yermiş ha ağaçlara falanda baksaydınız belki o ağaçta yetişiyodur yerdekilerde olgunlaşıp düşenler olabilir :p

olabilir hiç aklıma gelmdi aslında bu gölete bakmaya gittik sogucak ta festival var dediniz kimse bilmiyor

fırat baktım sayfaya baya güzelmiş burda çok güzel resimler yakalıya biliriz tabi bu ara kerpeyede uzana biliriz daha illeriside olur yeterki grup içinde karar alalım // levent abi geliyormusun

abi ama fotoraf makinam yok malesef telefonla güzel resimler çekilmiyor

ahh makinam olsaydı hele şu aralar tam bunalım modlardayım ne fotolar çekerdim bu efkarla

[İSTANBUL-MT] Kocaeli-Kefken gezisi katılım listesi

1- Motorize_deli
2- Eroldayı
3- Deer_152
4- Necropolis
5- ~~immigrant~~
6- Hammer
7- unfortunate
8- GurkanYazıcı
9- senturk_69

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar