tanışalım dostlar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün itibarıyle aranıza katılmaktan dolayı kıvanç duyuyorum :) hepinizi en içten dileklerimle selamlar, güzel muhabbetler olmasını dilerim :cat: bu camiada yeni olmam dolayısıyle de yardımlarınızı bekliyorum. Haziran ayında honda cbr 125 almak istiyorum, ilk motorum olcak. Trafiğe ilk onunla çıkmam doğru mu? Alın size ilk sorum :p

dostum aramıza hoşgeldin tekrar ..
istanbul trafiğini sende biliyorsun önce biraz tecrübe ve ardından motora hakimiyetine inandıgın zaman yollar senındır.....
mumkunse eğitim mukemmel olur bende düşünüyorum

hoşbulduk :) evet önce honda eğitim merkezine gidicem ama geç kaldım çoktan dolmuş kontenjan yaa:pr:

Hoşgeldin.Ehliyetin yoksa direk ehliyet al.Kurs eğitim veriyor.Yeterli gelmezse Honda'nın bir sonraki dönemini tavsiye ederim.CBR125'de başlangıç için ideal makinelerden.:cat:

hoşgeldin arkadaşım cbr125 başlangıç için biraz zor olabilir bence önce yol hakmiyetini geliştireceğin bi model al.istanbul trafiği malum...arkadaşlarımızın kılına zara gelsin istemem..tekrar hoşgeldinn

hosgeldınn sefa geldınn:mrgreen: :mrgreen: cbr cılar cogalıyo:mrgreen:

ehliyetim var :cherry: ama kursa gitmem şart

:rendeer: :rendeer: :thumleft: :thumleft: :bestmt: ::alkiis:: ::haapppy: ::haapppy: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::hosgeldi ::hosgeldi ::hosgeldi ::friends: ::friends: ::comico:: ::149:: ::asker:: ::asker::

Moderatör (forrap)
Aramıza tekrar hoşgeldin:):rendeer:
Motosikletine biran önce kavuşursun umarım...
Ben bu cümleleri bir yerden tanıyorum ama :)Birde topicte hoşgeldin diyeyim dedim:wiinkk:

Hoşgeldin, alacağın motorunla kazasız belasız yolculuklar dilerim.:rendeer:

Aramıza tekrar hoşgeldin:):rendeer:
Motosikletine biran önce kavuşursun umarım...
Ben bu cümleleri bir yerden tanıyorum ama :)Birde topicte hoşgeldin diyeyim dedim:wiinkk:

ya çok sağol :rendeer: ben de hatırlıyorum sanki bu cümleleri :p
motosikletime kavuşmakla ilgili cümleleri 1000 kere tekrar edebilirsin hiç mahsuru yok :)

hosgeldın.. walla o motor baslangıc ıcın ne kadar dogrudur bılmıyorum ama kazasız belasız surusler dılerım..

bugün itibarıyle aranıza katılmaktan dolayı kıvanç duyuyorum :) hepinizi en içten dileklerimle selamlar, güzel muhabbetler olmasını dilerim :cat: bu camiada yeni olmam dolayısıyle de yardımlarınızı bekliyorum. Haziran ayında honda cbr 125 almak istiyorum, ilk motorum olcak. Trafiğe ilk onunla çıkmam doğru mu? Alın size ilk sorum :p

vaaay cbr ortağım acabilmişsin başlığı :queen: :queen:

yakışır

ya çok sağol :rendeer: ben de hatırlıyorum sanki bu cümleleri :p
motosikletime kavuşmakla ilgili cümleleri 1000 kere tekrar edebilirsin hiç mahsuru yok :)

ben çok kurdum o cümleleri coook az kaldı ama :cat:

Son düzenleme:
Az kaldı ortak gerçekten az kaldı :cherry:

Az kaldı ortak gerçekten az kaldı :cherry:

ben her an alabilirim hiç bellli değil bekliyorum deli damarım ne zman tutacak :queen: :queen:

eher oleeeeeeeeeeyyyyyy die bi başlık görürseniz bilinki ben motor almışım

hosgeldin aramıza.
bence baslangıc için ufak bi model al sonra yavas yavas büyüklere gec önerim bu amacım kazalara önlemek can ucuz değil ii günler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar