tanışalım dostlar :)

arkadaslar bmw nın de egıtım merkezı var o cok mu pahalı ya?

egitim mecburmu? ya ben bu yaz basladım avatarımdakini sürüorm sorun olmuo :D ama cok dikkat ediorm,

ıstanbul trafıgınde en azından kullanmak ıcın sadece daha cok sey ogrenelım dıye bızler gereklı goruyoruz okadar yoksa mecburı degıl

bmw yi bilmiyorum da Süleyman Memnunun okulu var ama ultra pahalı :pale:

o nerde ve nekadardan baslıokı?

ya ama egıtım harbı sart kursların verdıgı egıtımde senı ne vıraj da ne yokuste nede trafıkte calıstırıyolar ve bence asıl onemlı olan sey bu benım 3 haftadır yaptıgım sey kursta motosıkletle dön allah dön..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o nerde ve nekadardan baslıokı?

ya ama egıtım harbı sart kursların verdıgı egıtımde senı ne vıraj da ne yokuste nede trafıkte calıstırıyolar ve bence asıl onemlı olan sey bu benım 3 haftadır yaptıgım sey kursta motosıkletle dön allah dön..

aynen kursta boş alanda daire çizdiriyolar o kadar :farao:
http://www.suleymanmemnunmx.com/t/06/ buradan bakabilirsin :)

bakıyım bı sagol:mrgreen: bu arada ehlıytım var demıstın ya dıreksıyon sınavında naptınız sız?

bakıyım bı sagol:mrgreen: bu arada ehlıytım var demıstın ya dıreksıyon sınavında naptınız sız?

ehliyet kursunda öğrendiğim kadarıyla girdim sınava :)
ne de olsa ruhumda var motor aşkı, biraz da iman gücü :p geçtik işte sınavdan :queen:

Evet bayan üye ve topik patlamış :mrgreen:

Aramıza hoşgeldin arkadaşım...

Hoşbulduk arkadaşım :) Bu motor sevdası erkeklerin tekelinden çıksın artık zaten haydii kızlar biraz da biz ağlatalım asfaltları :queen:

Son düzenleme:
yeschim cim ..benimde esim motorsiklet kullaniyor aynen onu bos araziye goturdum..scooter kiralamistim..bu gaz dedim bu fren dedim..biraktim bu bi iki gitti geldi...freni ogrendi..suan gayet guzel biniyor motorsiklete..ama scooterla basla derim bende vitesli motora sonra gecersin...sevgiyle kal..

herkese teşekkürler :) şimdilik çıkıyorum görüşmek dileğiylee :rendeer:

patlar ya patlamaz mı...
Biz böyleyiz abi kimse değiştiremedi bunu...:pr:
yeschim hanım ablam,Allah'a yakın bana uzak kardeşim hoşgelmişsin...:bounce:

arkadaşlar bakın bi de pre_lude arkaşadımız gelsin ona da bi hoşgeldin deseniz diyorum cümletten...

Son düzenleme:
arkadaşlar slm birazdan 2. el cbr bakmaya gidicem acaba fiyat olarak en çok ne eder 3,750 en fazla diyorum ben ama :silent: tabii durumuna göre değişiyo
yine de fikri olan var mı ?:cyclopsan

Super Moderator
ailemize hoş geldin dostum:rendeer:
umarım katılımcı ve kalıcı olursun
125 cc ile başlamak gayet akılcı bi yaklaşım ancak cbr 125 den düşen kızlarımızda bayaa çok onun için bu makinayı 125cc die hafife almamanı tavsiye ederim
her zaman full koruma ve dikkatle binersin umarım
şakaya gelmez bir olaya atılıyorsun unutma:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar