burda bi dogruluk payı var
gülmeyi bilmeyen dükkan acmasın (gani müjde)
ama bunu kola ısmarlıyacaksın diye söylemiyorum olaya tek taraflı bakma istersen seni bi hafta sonu oraya koyalım bakalım gelen gidene nasıl yaklasıyorsun
ohh be başkan bı yerde haklı cıkardın benı ama ne adamlarla ugrasıytorum sen bılıyosun bu iş yapılıcaksa bu sekılde yapılmaz.............
Bende Özgür'e katılıyorum bu konuda.Sonuçta başkalarının ne yaptığı umurumda değil,para verilmesi gerekiyorsa verilmeli.Adam kendi güzellik yapmak isterse amenna ama böyle tartışmalara girmek sadece motorculara serseri gözüyle bakılmasını pekiştirmeye yarıyor.Ben eminimki o adamın arabası varsa ilk önüne gelen motorcuyu sıkıştıracaktır,heleki siyah scootersa
önder siyah scooterları bu adam benim yüzümden sıkıştırıcaksa peşinen özür dilerim ben o arkadaşlardan ama ben anlatamıyorum galiba ya uykusuzluktan yazmıyorumda yazıyorum dıyemı dusunuyorum yemişim abi parasını adam kıl kıl konusuyor ben bırıne bole konussam anında ıssız kalırım .............
ya nedir 3.5 ytl yapmasın bana guzellık elın adamı offffffffff
bide abi su var benım yapı sınırlı bıraz altımda arabada olsa bisiklette triportörmüdür nedir oda olsa farketmez bu şekilde konustugu surece eger sesımı cıkarmasaydım o sozlere motorcular tırsak yada efendımı olcaktı hayır.....
ben gerekenı yapmasını beklıyorum o adamdan bu serserı durumuna dusurmez benı bence serserılı yapan o cunku
Ne kadar güzel yerler teşekkür ederiz..:rendeer:
biz teşekkür ederiz......................:queen: :queen: :queen: :queen:
ben artık yatıyorum...... özgür aksam gel tophaneye sana sorcam ben (fikirlerini tabi)
herkese iyi günler.........