[MT Bolu] 06 Mayıs 2007 Mudurnu-Sünnet Gölü-Abant Gezisi

:cat:
güzel bir geziydi sucuk için teşekkürler :rendeer:
tekrarı mümkünse yine bekleriz (hepinizi):queen:

Son düzenleme:
Güzel bir gezi olmuş Haruncum ellerine yüreğine saglık .. fotolara bakarken agzımda sulandı şimdi:p

harun sen 90krş den şikayetciysen ozaman sana bi tane akülü motor alalım akşam şarj eder sabah binersin elektirik parasınıda bana kakalarsın:queen:

harun sen 90krş den şikayetciysen ozaman sana bi tane akülü motor alalım akşam şarj eder sabah binersin elektirik parasınıda bana kakalarsın:queen:

düşünmüyo değilim ama hem cinli hemde cok para be kanka.. Geçen yıl 1,500 ytl istiyolardı :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vay bolu mt kardeşlerim ortalığı birbirine katmış süpersiniz valla ama resimlerdeki yiceği hiç tanıyamadım neydi o bende isterim:queen: :queen: bu arada 19mayısta sakaryada yada ankarada görüşebiliriz hepinizi özledim valla saygılar sevgiler:rendeer:

vay bolu mt kardeşlerim ortalığı birbirine katmış süpersiniz valla ama resimlerdeki yiceği hiç tanıyamadım neydi o bende isterim:queen: :queen: bu arada 19mayısta sakaryada yada ankarada görüşebiliriz hepinizi özledim valla saygılar sevgiler:rendeer:

Cok teşekkür ederiz necdet abicim... Senide bekliyoruz buralara ama Hazirandan sonra mumkunse.. 2-3 Haziran bizim sınavlar var su sınavlar bi bitsin gezecez deli gibi... O gezileri de malesef kacıracaz :salut:

arkadaşlar sizleri selamlıyorum resimler şahane kandime bile aldım valla resimlerden birkaçtane yahu şu cennet vatanımız ne güzel harikalar la dolu gerçekten hepinize teşekkürler..güzel ve sımsıcak bir gün yaşamışsınız .

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cok teşekkür ederiz necdet abicim... Senide bekliyoruz buralara ama Hazirandan sonra mumkunse.. 2-3 Haziran bizim sınavlar var su sınavlar bi bitsin gezecez deli gibi... O gezileri de malesef kacıracaz :salut:

sağlık olsun bende o tarihten sonra gelirim günler çuvala girmedi ya kocaman yaz var önümüzde:) :rendeer:

sağlık olsun bende o tarihten sonra gelirim günler çuvala girmedi ya kocaman yaz var önümüzde:) :rendeer:

Tamam abicim hazirandan sonra istedigin gün gelebilirsin.. HAtta kocaman bi organizasyın yaparım ben geçen seneki gibi toplarız ist mt ankara mt yakın yerleri... :cat:

L.SAHİN;662066' Alıntı:
ya sen merk etme yakıttan amorti eder o kendini:queen: :cherry:

Yok lem almam... Sonra on kaldırır benı ezmeye kalkarsınız... Aslında Uzun yolda da sizin motorlara bi ip atarım beleşe gider gelirim :p

Son düzenleme:
gezi mannnyaakk..
valla tek kelimeyle kaçıranlardanım. :(
olsun yapıcak bişey yok, daha vakit var :)

yaz yeni geldi dostum.. İleriki gezilerde beraber gideriz Sen merak etme... Cok daha güzeli bile olur :wiinkk:

harika bir geziydi:)her ne kadar gezideki tek kız ben olsam da çok eğlendim...başta sevgilime teşekkür ediyorum daha sonrada diğer arkadaşlara ve abilere....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar