Çok güzel bir gezi olmuş inşallah ankara mt olarak bizde oralalara bir gezi düzenleyebiliriz.
Transalpin gidemeyeceği yol yoktur zaten
Çok güzel bir gezi olmuş inşallah ankara mt olarak bizde oralalara bir gezi düzenleyebiliriz.
güzel gezi olmus arkadaslar belki bir gün bizde geliriz o taraflara bellimi olur
Transalpin gidemeyeceği yol yoktur zatenAahhhh ahhhh
r:
Falcon da gider sen canını sıkma.Ayrıca TA ya biraz daha tork olsa daha iyi olurdu
:cat:
güzel bir geziydi sucuk için teşekkürler :rendeer:
tekrarı mümkünse yine bekleriz (hepinizi):queen:
Biraz da az yaksa![]()
(ne kaldı:mrgreen: )
harun sen 90krş den şikayetciysen ozaman sana bi tane akülü motor alalım akşam şarj eder sabah binersin elektirik parasınıda bana kakalarsın:queen:
vay bolu mt kardeşlerim ortalığı birbirine katmış süpersiniz valla ama resimlerdeki yiceği hiç tanıyamadım neydi o bende isterim:queen: :queen: bu arada 19mayısta sakaryada yada ankarada görüşebiliriz hepinizi özledim valla saygılar sevgiler:rendeer:
Cok teşekkür ederiz necdet abicim... Senide bekliyoruz buralara ama Hazirandan sonra mumkunse.. 2-3 Haziran bizim sınavlar var su sınavlar bi bitsin gezecez deli gibi... O gezileri de malesef kacıracaz :salut:
düşünmüyo değilim ama hem cinli hemde cok para be kanka.. Geçen yıl 1,500 ytl istiyolardı :cherry:
sağlık olsun bende o tarihten sonra gelirim günler çuvala girmedi ya kocaman yaz var önümüzde:rendeer:
L.SAHİN;662066' Alıntı:ya sen merk etme yakıttan amorti eder o kendini:queen: :cherry: