Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar hepinize selamlar ben mct mi regal mi alsam karar weremıorum hangisi daha ii sizce.birde düz yolda sürekli kaç km hızla gidebiliosunuz 250 lik regalle?bilgilendirirseniz sewinirm:)

Sevgili gökhansahin86 , bu kıyaslamalar bu forumda yapıldı .. sonuç R&R ın üstünlüğü ile sonuçlandı...
Burada su kotu bu iyi diyemem ama iyi araştır diyebilirim. Benim nacizane yorumum kesinlikle R&R.....

mct ve R&R ı karsılastırmak pek akıl ısı degıl aslında ama kesınlıkle regal raptor..kendı sınıfında sanırım en ıyısı..;)

Super Moderator
yaw kimse katılmıcak mı pazar günkü yarış organizasyonuna
lütfen arkadaşlar katılım bekliyoruz
regalciler olarak gidicez bostancıdan sora sadece regaller yani

Arkadaşlar merhaba
Ben Super Light 150 kullanıyorum. Regal hakkında baya bi bilgiye ulaştım bu topikten. Fakat merak ettiğim bir şey var.
Regalin 2 farklı modeli bulunuyor. DD 250E birde DD 250E-9B. Bu ikisi arasında 500 YTL ye yakın bir fark var. Bunun görünüş haricinde farklı bir nedeni varmı.

Bilgileriniz için teşekkür ederim şimdiden.

Götepeli allah sabır versin.Başınız sağolsun.Acınızı paylaşıyorum.
Sağlıcakla kalın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GÖZTEPELİ Başınız sağolsun ALLAH RAHMET EYLESİN bu arada arkadaşlar regal raptorun 2007 0km. model fiyatlarını nerden bulabilirin sitesine baktım sadece model bilgisi veriyor fiyat yok

Super Moderator
arkadaşım o zaten genel bir duyuru..
sadece regaller diye dikkatimi çekmişti sizin yazınızda... o yüzden nerede nasıl buluşma olacağını sormuştum..:cat:

abicim son buluşma noktası bostancıda regalciler olarak ayrılacağız otoparkın orda
ondan sora duruma göre sadece biz regalciler olarak yola çıkıcaz

Özür dilerim geç yazmış olabilirim

Motorumu alalı bir sene oluyor ve elektrik probleminden benim kadar çeken yoktur sanırım.Aküm 2 gün motoru çalıştırmayınca boşalıyordu yeni akü aldım o da fayda etmedi.Şimdi şarjlı bi motorum oldu.Akümün biri motorda diğeri sarjda duruyor.Kullanacağım zaman söküp değiştiriyorum.Servise kaçak olabileceğini söyledim ama usta bir türlü problemin nerede olduğunu bulamadı.sarj dinamosu v.b parçalar da değiştirildi ama nafile.Uşakta olduğum için başka servise gitme şansım da yok.Motordan soğumaya başladım.Umutsuzum ve mutsuzum :(

Merhabalar , senin sorunun ne akünün kalitesiyle ilgili ne de yan ayak demirinin yere değmesiyle . Yani senin sorunun akü , cdi , kontak problemi yani kontağı kapatsanda cdi sürekli akım çekiyor. Ayrıntılı ve teknik bilgi istersen
Mustafa ustayı arayabilirsin.
0535 928 28 78
Herkese saygılar

lunatic kardeş sen ankarada pro bir servis istiyordun ya abidinpaşada askerlik şubesinin yanında rr ların yetkili servisi var orada hacı usta var .
Bilginize......()

Son düzenleme:
selam arkadaslar bursa da artık o harıka makınayi alma fırsatınız olacak!!!! ÇOOK YAKINDA!!!! bana ulasın motomaxs.yellowrock,sukıda,regal ve monero bursa bölge bayiii 3S hertürlü sorularınızda (0224 271 99 80 -81 cep :0 532 612 90 00 ve 0 544 28 28 419, 0 544 28 28 401 , 0 544 28 28 400) nolu tellerden ulaşabilirsiniz.

selam arkadaslar bursa da artık o harıka makınayi alma fırsatınız olacak!!!! ÇOOK YAKINDA!!!! bana ulasın motomaxs.yellowrock,sukıda,regal ve monero bursa bölge bayiii 3S hertürlü sorularınızda (0224 271 99 80 -81 cep :0 532 612 90 00 ve 0 544 28 28 419, 0 544 28 28 401 , 0 544 28 28 400) nolu tellerden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun arkadaşım.

Kara kartallı olduğun her halinden belli.

Bi de regalci olmuşsun...

Seçimlerinde başarılarının devamını dilerim..

Arkadaşlar selamlar.
Ben makinemden oldukça memnunum ancak aydınlatma işine bir çözüm getiremiyorum.
Özellikle uzun farlarda körleri yaşıyorum. bu konuda daha önce Müslüm arkadaşımız yazmış ve taktığı H4 ampulü fotolarla göstermişti ancak nereye gitsem bu ampulün far yuvasını yakacağını söylüyorlar. Ayrıca yuvada zaten uymuyor. Bu sorunu bir şekilde çözen var mı ? ve plastik değil de metal ön far bulan(başka markaların farı da olabilir) her hangi bir arkadaşımız var mı ?
Hepinize teşekkürler , kazasız sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar