Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beygir konusunu geçen sene çözmüştük sanıyorum. Class'ın gözle görebildiklerimizin dışında hiç bir farkı yok.

11.ooo'e geliyorum. Hala sorunsuzum.
Ne güzel.

5000kmde boyunca yaşadığım tek problem radyatörde oluşan küçük bir delik.başka problem yok:wiinkk:

Arkadaşlar ilginize teşekkürler inşallah mayısın ilk haftası motorumu alıyorumbende sizlerin arasına katılmayı iple çekiyorum :)

Super Moderator
regalraptor fan clupada bekleriz tüm regalcileri:cat:

Son düzenleme:
Super Moderator
alper merhaba senin regalin eksoz sesi müthiş çok hoşuma gitti kazasız belasız sürüşler dilerim çorlu gezisindede motosikleti tertemiz ve cillop etmiştin maşaallah

çok teşekkür ederim erol abi saol::utangac:
egsozu bi gün önce temizlik sırasında sökmüştüm biraz fazla yakar dediler ama
o sesi duymak güzel oluyor :thumleft: :thumleft:

Beygir konusunu geçen sene çözmüştük sanıyorum. Class'ın gözle görebildiklerimizin dışında hiç bir farkı yok.

11.ooo'e geliyorum. Hala sorunsuzum.
Ne güzel.

katılıyorum..
ayrıca 300 cc diye bir raptor üretileceğine hiç inanmıyorum nedense..bir üstü ortalama 650 cc diye geçer.ama 400 --500 cc yapılsa olabilir belki.ama 300 cc imal edilmesi mantıklı değil.vergi farkı yüzünden bile tercih sebebi olmaz derim.
ciddi bir etkiside olmaz motorun yürümesinde.:bounce:
çok teşekkür ederim erol abi saol::utangac:
egsozu bi gün önce temizlik sırasında sökmüştüm biraz fazla yakar dediler ama
o sesi duymak güzel oluyor :thumleft: :thumleft:

bende bir punduna getirip sökeceğim fırsat kolluyorum:queen:

...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....

Son düzenleme:
Tüm regalcilere selam, uzun zamandır yoktum yani vardımda sitede yoktum bakıyorum bütün eski dostlar burada.

Uğur kardeşim nasılsın nerdeyse 1 senedir görüşemedik nasılsın.

Benim REGAL şu an 13500KM ye geldi büyük bir imalat hatasını kazasız belasız atlattım, şu an motorum saat gibi.

arkadaşlar egsozu değiştiren varsa, eski sağ egsozu alabilirim.

Bu ekzos işine bende iyice gıcık olmaya başladım kazanın içindeki kanatların puntaları kopmuş ses yapıyor,susturucuyu sökünce düzeliyor ama bu seferde uzun yolda kafamı şişiriyor, yeni ekzosun çiftide nerdeyse 500YTL sanki araba motoru alıyoruz, geçen gün yine adamlarla takıştım yaw motor kaçpara bunun ekzosuna 500 YTL istiyorsunuz diye. Ben bu adamları yola getiremedim ya.

Son düzenleme:
Müslüm baba...

Suçlu adamlar değil Çinliler. Parçadan para kazanıyorlar. Onun yerine güzel bir çift Smokehead bile 200...

baba müslüm;630801' Alıntı:
Tüm regalcilere selam, uzun zamandır yoktum yani vardımda sitede yoktum bakıyorum bütün eski dostlar burada.

Uğur kardeşim nasılsın nerdeyse 1 senedir görüşemedik nasılsın.

Benim REGAL şu an 13500KM ye geldi büyük bir imalat hatasını kazasız belasız atlattım, şu an motorum saat gibi.

eski dost biz buralardayız,
göçmen kuşlar gibi herkez göç etti bir yerlere sanırım.sürüden ayrı kaldığımız için tüm tanıdıkların burada.
iyi km yapmışsın bu arada rekor sendedir sanırım.imalat hatasını çok anlayamadım.açıklarsan sevinirim.
dediğin gibi egzostların fiatı yüksek bencede.yanılmıyorsam 200 ytl falandı galiba kartalda ercan ustaya yaptıranlar olmuştu.
istersen bir değerlendir derim.iki sene sonra aküm bozuldu.tuttum bende bir pil taktım üç aydır kullanıyorum.aküyü aratmıyor valla.herkesede tavsiye ederim.15 -20 ytl civarı bu piller.hiç sıkıntı yapmadı şu ana kadar...
bende iş değişkliği yaptım.uzun yollar seyahatler bitti artık.her şeye daha fazla vakit ayırıyorum artık.
görüşmek üzere hoşçakal..:bounce:

...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....

Son düzenleme:
akü ile başım dertte . yenilemem lazım.kuru akümü yoksa sulu akümü almam lazım.
avantaj ve dezavantajları nedir. bilen var mı

Müslüm baba...

Suçlu adamlar değil Çinliler. Parçadan para kazanıyorlar. Onun yerine güzel bir çift Smokehead bile 200...

Ben çinden gelen bazı parçaların listesini gördüm,inanın bana geliş fiyatları o kadar komikki,adam bu fiyatlara satmaya utanıyor, ama parakendeci yüzde bin kazanmaya çalışıyor,yani bu parçalar Çinden çok ucuza geliyor.

eski dost biz buralardayız,
göçmen kuşlar gibi herkez göç etti bir yerlere sanırım.sürüden ayrı kaldığımız için ..:bounce:

Uğur kardeşim uzun yoldan kurtulduğuna sevindim yakın zamanda görüşelim.

Son düzenleme:
baba müslüm;631406' Alıntı:
Uğur kardeşim uzun yoldan kurtulduğuna sevindim yakın zamanda görüşelim.
bir hafta sonu cumartesi den gidip pazar dönmek üzere konaklamalı uzayalım bir yerlere mümkünse..:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyelr sızın rgal kac basıo? merak ettımde saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar