baba müslüm;630801' Alıntı:
Tüm regalcilere selam, uzun zamandır yoktum yani vardımda sitede yoktum bakıyorum bütün eski dostlar burada.
Uğur kardeşim nasılsın nerdeyse 1 senedir görüşemedik nasılsın.
Benim REGAL şu an 13500KM ye geldi büyük bir imalat hatasını kazasız belasız atlattım, şu an motorum saat gibi.
eski dost biz buralardayız,
göçmen kuşlar gibi herkez göç etti bir yerlere sanırım.sürüden ayrı kaldığımız için tüm tanıdıkların burada.
iyi km yapmışsın bu arada rekor sendedir sanırım.imalat hatasını çok anlayamadım.açıklarsan sevinirim.
dediğin gibi egzostların fiatı yüksek bencede.yanılmıyorsam 200 ytl falandı galiba kartalda ercan ustaya yaptıranlar olmuştu.
istersen bir değerlendir derim.iki sene sonra aküm bozuldu.tuttum bende bir pil taktım üç aydır kullanıyorum.aküyü aratmıyor valla.herkesede tavsiye ederim.15 -20 ytl civarı bu piller.hiç sıkıntı yapmadı şu ana kadar...
bende iş değişkliği yaptım.uzun yollar seyahatler bitti artık.her şeye daha fazla vakit ayırıyorum artık.
görüşmek üzere hoşçakal..:bounce:

.....
..........x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....