slm arkadaşlar küçük bir problemim var aküm yeterince şarj edilmediğini bugün öğrendim 12 v 6 amper bir aküm var( mutlu akü ) 1 ay önce aldım bugün bir problemim çıktı akü boştu ve direkck aldığım oto elektrikçiye gittim konjektörün yeterli şarj etmiyor dedi bende kaçak varmı diye kontrol ettirdim kaçak yok akü şarj olmuyor normal seyirde 12.3 12.2 12.1 felan yazıyo ama ışık ve fan açıldığında (radyatör fanı)11. 3 11 .0 a kadar düşüyo bu voltajı 13 12.5 seviyelerinde olması gerekir dedi motor çalışırken konjektör yeterli beslemeyi yapmıyor motorum regal raptor 250 dd 9-b dadwy class 250 lik bir makina 2 yıl garantisi var radyatördeki fan müşirini iptal ettim ve fan elimle tek bir düğme ile kontrol ediyorum müşiri iptal etmekten konjektör bozulurmu bu parça garanti kapsamında ama yetkili bayi konjektör arızasını benim fana bağladığım mikro anahtardan olduğunu ima etmeye çalıştı siz nedersiniz konjektör neden arızalanır?
peki bu CDİ problemi nasıl çözülüyo o parçamı değişiyo yoksa daha farklı bir yötemimi var ? elektrik problemim varda 14500 kilometredeyim daha yen
i oldu motorumu haziranda aldım
Merhabalar ben bu formu ilk günkü sayfasından itibaren takip eden birisiyim senin sorunun ne akünün kalitesiyle ilgili ne de yan ayak demirinin yere değmesiyle . Yani senin sorunun akü , cdi , kontak problemi yani kontağı kapatsanda cdi sürekli akım çekiyor. Ayrıntılı ve teknik bilgi istersen
Mustafa ustayı arayabilirsin.
0535 928 28 78
Herkese saygılar
lunatic kardeş sen ankarada pro bir servis istiyordun ya abidinpaşada askerlik şubesinin yanında rr ların yetkili servisi var orada hacı usta var .
Bilginize......()
peki bu CDİ problemi nasıl çözülüyo o parçamı değişiyo yoksa daha farklı bir yötemimi var ? elektrik problemim varda 14500 kilometredeyim daha yen
i oldu motorumu haziranda aldım
Son düzenleme: