arkadaşlar hepinize selamlar ben mct mi regal mi alsam karar weremıorum hangisi daha ii sizce.birde düz yolda sürekli kaç km hızla gidebiliosunuz 250 lik regalle?bilgilendirirseniz sewinirm
bu nasıl karsılastırma yav tabiki rr mct yanında bile gecemezarkadaşlar hepinize selamlar ben mct mi regal mi alsam karar weremıorum hangisi daha ii sizce.birde düz yolda sürekli kaç km hızla gidebiliosunuz 250 lik regalle?bilgilendirirseniz sewinirm![]()
yaw kimse katılmıcak mı pazar günkü yarış organizasyonuna
lütfen arkadaşlar katılım bekliyoruz
regalciler olarak gidicez bostancıdan sora sadece regaller yani
arkadaşım bostancının neresinde saat kaç gibi olacaksınız.?
abiicim saat 10,45 sıralarında bostancı sahilde de olacağız
saat 11,00 da hareket edicez ayrıntıları aşşağıdan bakabilirsin:cat:
http://www.motosiklet.net/forum/duy...gidiyoruz-22-nisan-2007-mt-organizasyonu.html
arkadaşım o zaten genel bir duyuru..
sadece regaller diye dikkatimi çekmişti sizin yazınızda... o yüzden nerede nasıl buluşma olacağını sormuştum..:cat:
Motorumu alalı bir sene oluyor ve elektrik probleminden benim kadar çeken yoktur sanırım.Aküm 2 gün motoru çalıştırmayınca boşalıyordu yeni akü aldım o da fayda etmedi.Şimdi şarjlı bi motorum oldu.Akümün biri motorda diğeri sarjda duruyor.Kullanacağım zaman söküp değiştiriyorum.Servise kaçak olabileceğini söyledim ama usta bir türlü problemin nerede olduğunu bulamadı.sarj dinamosu v.b parçalar da değiştirildi ama nafile.Uşakta olduğum için başka servise gitme şansım da yok.Motordan soğumaya başladım.Umutsuzum ve mutsuzum![]()
slm arkadaşlar ben de aranıza katıldım artık bende bi regal ciyim.Çok memnunum.