Hangi hız normal?

Genelde ben otobanda araçlarla aynı hızda gidiyorum, yani 100-140 gibi.
Arada bakıyorum en sağ şeridin de sağında 40 la falan giden motorcu arkadaşlar görüyorum. Anlamadığım konu, neden bu kadar yavaş gidiyorlar (birçoğunun motorunun çok daha hızlı gidebildiğine eminim), yada ben mi abartıyorum?

Korkuyorlardır arabalardan.
bi de "ağalar ağır gider" var ama kamyoncu yazısı o daha çok:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acemıdır ne olucak baska ben öle göruyorum. bı kere otobanda asıl hızlı gıtmen lazım anca o zaman belkı ezılmezsın gecenlerde bıkaç kere cıktım otobana hemde aksam vala 120 kapatıp gıtım :)

Bencede acemi olmalarından kaynaklanıyordur.
Gece kardeş,senin keeway 120 ye çıkıyorsa süper valla.

Genelde ben otobanda araçlarla aynı hızda gidiyorum, yani 100-140 gibi.
Arada bakıyorum en sağ şeridin de sağında 40 la falan giden motorcu arkadaşlar görüyorum. Anlamadığım konu, neden bu kadar yavaş gidiyorlar (birçoğunun motorunun çok daha hızlı gidebildiğine eminim), yada ben mi abartıyorum?

çok hızlı gidiyorsun arkadaşım.140 çok büyük bir sürat.sana tavsiyem araban varsa eğer 140 ile giderken camı açıp elini dışarı çıkarmak.rüzgarın şiddetini görmen ve hissetmen.sadece bu yeter.geze geze yavaş yavaş seyretmen dileğiyle.

Otobanlarda alt hız limiti yokmu?
Bildiğim kadarı ile 70 km/h den daha düşük süratlerde otobanda gitmek yasak.
Ben mi yanlış biliyorum?

Aslında otobandan kastım sanırım Izmir'in çevre yoluydu, yani öyle bir limiti falan yok, ama yol kalitesi olarak otobanla aynı..

patriote arkadaşım doğru söylüyorsun 70`in altına inmek yasak ama kim takıyor:silent:

70 Sinir Olmali ............140 La Allah Korusun Kaza Yaparsan Bİlİrsİn TecrÜbeyİ Yanİ Caniniza Kastinizmi Var 70-80 Neyİnİze Yetmİyor Zaten YokuŞ DÜz Farketmİyor Motosİklet İÇİn Emİnİm Kİ 80 Le Gİtsen Bİle Taksİden Hizli Varirsin VaracaĞin Yere........tabİİ Kİ Takdİr EtmEk Sana KalmiŞ Caniniza Yazik Arada Bİr Olu Tabİ De O Kadar Olamamasi Lazim

Ben 90-100 orta şeritten gitmeyi tercih ediyorum. Tek korkum arada slalom yapan arabalar. O yüzden aynaları daha sık takip etmeye çalışıyorum.
.
.
70 Sinir Olmali ............140 La Allah Korusun Kaza Yaparsan Bİlİrsİn TecrÜbeyİ Yanİ Caniniza Kastinizmi Var 70-80 Neyİnİze Yetmİyor Zaten YokuŞ DÜz Farketmİyor Motosİklet İÇİn Emİnİm Kİ 80 Le Gİtsen Bİle Taksİden Hizli Varirsin VaracaĞin Yere........tabİİ Kİ Takdİr EtmEk Sana KalmiŞ Caniniza Yazik Arada Bİr Olu Tabİ De O Kadar Olamamasi Lazim

arkadaşım şu yazıları düzgün yazsanızda bizde okurken şaşıbeş olmasak, ayrıca hiç estetik de değil neden böyle yazarsınız ki :farao:

Bencede acemi olmalarından kaynaklanıyordur.
Gece kardeş,senin keeway 120 ye çıkıyorsa süper valla.

Al benden de o kadar! Helal derim.

Bu arada 70 alt limit demişsiniz ama otobanda 60km hızla seyreden yüklü kamyonlardan ne haber?

Son düzenleme:
hiçbiri (baslıgı hangı KIZ normal dıye okudumda ):queen:

cotonak28 yokus assaga 130 basıyor dostum :cherry: vala otobanda öle 30-40 ıle gıdılmez benım fıkrım bu

bana sorarsanız 80 i geçmem dikkatli olmak lazım 140 az hız değil allah korusun o hızla düştüğünüzü düşünsenize bide otobanda kask bile sizi kurtaramayabilir gerçi 80 ile giderkende düşseniz ne olacağınız belli değil yinede fazla hızdan kaçının derim.

kara yollarında motorsikletin hız limiti 70 değilmi mesala 71 le radara girdin ceza yemiyormusun peki otobanda hız limiti motorsikletin kaç bilen varmı :silent:

ya arklar yapmayın mıllet otobanda yardırıyor racıng ıle bunu hepımız bılıyoruz 2.30-2.60 basıyorlar adamlar.tabı benım fıkrım o kadar hızlı gıdın demıyorum ayrı konu:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar