- Motosikleti
- Mondial Virago 50i
Bıyıklı'da Fransız malları alanlara saymış...Oda nasibini almış...Geçen benle dalga geçiyodu geçmiş olsun damdan çıkmışın diye...:mrgreen:
Eeee düşmez kalkmaz bir Allah abi...Allahın sopası yok derler...:queen:
Yakıştıramadım sana Mete benim Fransız malı alanlara küfür edeceğimi düşünüyor musun? Ben ''aramızda boykota evet deyip sonra gidip Fransız malı tüketen salatalıklar olamaz'' diye bir laf sarfettim. Ki o konuda kamusal alanda görev yapan bir insana sırf kendi görüşüne uymuyor diye daha ağır hakaretler eden vardır, şikayet etmişimdir ama insan faşoluğu abartırsa pek objektif olamaz. Benim lafım gerekli yere kelime eklenmesiyle çarpıtıldı, başka deyişle kılıf uyduruldu. Bu konu hk. tartışmayacağım eden bulur diyorum sadece, elbet bunun cezasını çekerler çamuru üstüme atanlar. ''Salatalık'' lafı yüzünden 1 ay ceza almaya razıydım ama bu çamuru kaldıramam açık açık söylüyorum kimin işiyse Allah bedelini ağır şekilde ödetsin. Artık muhatap dahi olmam. Faşoluğa amenna ama bana bu ağır geldi, mübarek gün bu lafları bana söylettiler. :farao:
Senin ceza aldığında bir hoşgeldin deyip moralini düzeltmeye çalışmıştım hani kodesten çıktın ihtiyaçların vardır hesabı. Tamam pikaçu bu role pek uygun değildi, kabul ediyorum.