[Balıkesir - MT]

slm balıkesir mt aranızda gönenli varmı varsa bana yardımcı olabilirmi
VALLA, Gonen li degilim ama sen sorunu sor belki yardimci olabiliriz...

uglychild arkadasım pm ye attıgın mesajı yenı okudum ve sevındım bizde anca balıktan dönduk malum ekmek parası.sanırım sıze yarın katılamıcam cunku uyumam gereklı fakat dönuste bısey yemeyın sakın burhanıyeye gırmeden ıskele yol ayrımını göreceksınız ordan ıcerı zıplayın ve 100 m ılerıde kayıkları göreceksınız zaten ve mangalda pısen balık kokularını takıp edersenız sıze ellerımle pısırdıgım balıkları yerken ne gunun yorgunlugu kalacak nede baska bısey...
teknemızın adı ege team beklıyorum haeeeee:pr:
:queen: :queen: :queen:

merhaba Deniz,
teklifin bizi gercekten memnun etti, hic olmassa bi ugramaya calisiriz... baksana Lodos bizden daha istekli gorunuyor:)

sercan abicim bende sizinle beraber burhaniye taraflarına uzuyorum tutmayın beni kötü oluruz bak :queen:

bu gün görüşmek dileği ile:rendeer:

abi sen ne sansli adamsin yaw, bi tasla iki kus vuruyon yine, Gurkay ve Favorrii de olsaydi keske...

neyse ben cok konustum, millet Kozak yolunda beni bekliyor ben basip gideyim:)

selam arkadaslar bnde balıkesırde okuyorum motorum akcay taraflarında oralarda takılıyorum akcaylılar warsa tanısmak umuduyla..

sukur allaha nasıbımızı fazlasıyla verdı denızden mangalımızı yaktık bıralarımızı actık ve arkadaslarımızı bekledık galıba hem yorgunlardı hemde gec donduler bulusamadık ama bunu saymadık :pale: :pale: :pale: :pale:
bırdahakı bulusmada kesın aranızdayım görusmek uzere ve resımlerı beklıyorum....:bounce: :bounce: :bounce:

selam arkadaslar bnde balıkesırde okuyorum motorum akcay taraflarında oralarda takılıyorum akcaylılar warsa tanısmak umuduyla..
HOSGELDİN... topicten bize herzaman ulasabilirsin, genelde her hafta bi yerlere geziye gidiyoruz.. seni de bekleriz...

sukur allaha nasıbımızı fazlasıyla verdı denızden mangalımızı yaktık bıralarımızı actık ve arkadaslarımızı bekledık galıba hem yorgunlardı hemde gec donduler bulusamadık ama bunu saymadık :pale: :pale: :pale: :pale:
bırdahakı bulusmada kesın aranızdayım görusmek uzere ve resımlerı beklıyorum....:bounce: :bounce: :bounce:

ohhh.. cok guzel...
kusura bakma, senin yanina ugramakti planimiz ama ben tekrardan Bergama ya dondum, bi dahakine kesin ugruyacagiz... onumuzdeki hafta insallah birlikteyiz...

bu arada gezi fotograflarimiz burada...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/29701-8-nisan-kozak-yaylasi-ve-bergama-gezisi-2.html

merhaba balıkesirliler

yaz aylarında hafta sonlarında gömeç karaağaç köyü cıvarında dolaşmaktayım

1990 dan beri her cuma gelir pazartesi sabahı dönerim.

iskelede dtalay'a uğrar çayını içerim.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben de balıkesir gömeç tenim öncelikle ismim ismail

arkadaşlar öncelikle balıkesirlilerin böyle bir yer açmasına çok sevindim

ve size bir sorum olacak motor arıyorum yamaha ybr 125 ama çok param yok 2004 de olsa olur lütfen bana yardımcı olurmusunuz...

yer: Gömeç
adım: ismail pelivan
cep: 0543 476 70 73

Son düzenleme:
merhaba balıkesirliler

basım ustune abıjım allah ne verdıyse yer ıcerız:rendeer: abı ben senı tanıyorum galıba sen gecen yaz uydu kurdurmak ıstemısmıydın karaagacta?

merhaba balıkesirliler

merhaba ek.engin...
umarim bu taraflara geldiginde Ayvalık a ugrar bi cayimizi icersin...

arkadaşlar öncelikle balıkesirlilerin böyle bir yer açmasına çok sevindim

ve size bir sorum olacak motor arıyorum yamaha ybr 125 ama çok param yok 2004 de olsa olur lütfen bana yardımcı olurmusunuz...

yer: Gömeç
adım: ismail pelivan
cep: 0543 476 70 73

merhaba, aramiza hos geldin... ybr ile ilgili ayarsiz 125 yada Havrandan Huseyin OLmez nickli arkadaslar sana yardimci olabilirler...ü

gorusmek uzere...

bu arada arkadaslar bu linke lutfen bakin...
Manisa cocuk esirgeme kurumu ile ilgili.. belki bi faydamiz dokunur...
http://www.motosiklet.net/forum/duy...urduna-karde-lerimizi-ziyarete-gidiyoruz.html

D.TALAYkardeşim kusura bakma pilanımız ugramaktı ama hem yoruduk hende vakit gec oldugu icin ugrayamadık bidahaki sefere inşallah tekerin düz bassın görüşürüz

dtalay nasılsın yav.ben de örende oturuyorum.okul sebebiyle ankaradyım şu anda ama haziran 3 yada 4 örendeyim.buluşalım atnışalım turlayalım msn [email protected]an olaşabilirsin istersen hadi sağlıcakla...

msn e ekledim dtalay kardeş.valla bu yaz güzel böyle tur olaylarına falan girelim diyorumişöyşle hasanboğuldu taraflarına oralardan behramkaleye falan...gelince uğrarım yanına

dtalay senin mekan var galiba orda işlettiğin?neresi

Son düzenleme:
arkadaşlar 29 nisan MANİSA çocuk esirgeme yurdu ziyeretimize sizleride bekliyoruz.:wiinkk:

ya nerdesınız balıkesır mt ? kımse bı gezı dusunmemıs sanırım ulan tamda ısı gucumu bırakmıstımm olurmu beee bana yapılırmı buuuuu

selam blk motorcuları bende blk merkezdeyım belkı merkezdekıler benı tanı yada motorumu beyaz style var jawa ya bı ara bulusalım

ya beyler bu sayfayı çok boşluyoz bak ayıp yavvv:) hadi balıkesirleler doluşun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar