[Balıkesir - MT]

merhabalar

merhaba arkadaşlar şu an ankradayım fakat okul bittiği gibi örendeyim.aslen ayvalıklıyım 3 senedirde örende oturuyoruz...yazın motorcu arkadaşlarla toplanıp güzel memleketimizde çok uzak mesafede olmamakla birlikte çeşitli turlara çıksak çok güzel olur diye düşünüyorum.mesela hasan boğuldu ya yada behramkale'ye bence mükemmel olur ne dersiniz?

Edremitten çıkış saati ve buluşma yeri olarak plan yapıldımı?Seve seve size katılabilirm saatler uyarsa.Otel işini naptınız hallettinizmi ben bu akşam güzelyalıdaki (çanakkale)ADELYA otelle bi görüşücem .selam ve saygılar

Biz Pazar günü sabahleyin çıkıp akşam döneceğiz. Memur olduğumuz için kalamayacağız. Saat konusunda da arkadaşlarla henüz görüşmüşlüğümüz yok ama saat 08:00 uygun gibi duruyor. Geçen sene arkadaşlar saat 06:30 da çıkmışlar. hava sabahleyin çok soğuk oluyor o sebeple birazda ayazın geçmesini bekleme taraftarıyım.

mrb...

mrb...ben koray..
balıkesirliim.ama su an istanbuldayım.cunku burda olmak zorundayımmm...ne alakaysa.umarım tanısırız aga...

arkadaşlar öncelikle meraba eger arnızda çanakkale gidecek varsa, ben 16 sında cuma günü kütahya dan 09:00 da trene binip motrumla beraber 13:00 da balıkesirde olacagım eger cuma güne gidecek varsa beraber yol alabiliriz irtibata geçelim alpaslan köprüö[email protected]

arkadaşlar öncelikle meraba eger arnızda çanakkale gidecek varsa, ben 16 sında cuma günü kütahya dan 09:00 da trene binip motrumla beraber 13:00 da balıkesirde olacagım eger cuma güne gidecek varsa beraber yol alabiliriz irtibata geçelim alpaslan köprüö[email protected]

Sevgili kardeşim daha önceden mesajlaşmıştık.Balıkesir merkezden sanırım sadece ben varım Çanakkaleye gidecek bende Cumartesi günü sabah çıkıp Akçayda İzmirden İzmir MT ye katılmayı planlıyorum.Zaten konaklama işinide sağolsunlar hallettiler.Tahminimce sabah 9-10 gibi akçayda olurlar ayvalıkta konaklıyacaklar çünkü cuma gecesi.Umarım Çanakkalede tanışıp görüşme imkanı buluruz Selam ve saygılar

Havrandaki abilerime selamlar, gecen gunku davet ve yemek icin de ayrica tesekur ederim...

biz teşekkür ederiz kardeşimayvalık gezisi mükemmeldi en kısa zamanda tekrar buluşmak üzere ayvalık fotolarinı buraya koy MTBalıesire

yeter ki sen iste,:)

Geldikleri icin Ahmet abiye, Muhittin Abiye, Nadir abiye,Nejdet Hocaya, Muharrem1'e, Musteba abiye ve Ayvalık ekurim Ayarsiz İboya cok cok tesekurederim...

photo0001vg1.jpg

photo0002fg9.jpg

photo0003ei6.jpg

photo0004se0.jpg

SEYTAN SOFRASI
photo0006xo7.jpg

photo0007ar7.jpg

photo0008oh4.jpg

photo0009zn2.jpg

KLASİK MT POZUMUZ:)
photo0010rw6.jpg

photo0011xj2.jpg

tüm motorcu arkadaşlara selamlar bende kepsutluyum günlük geziler düzenlediğinizde banada haber verirseniz seve seve katılırım.

merhaba arkadaşlar şu an ankradayım fakat okul bittiği gibi örendeyim.aslen ayvalıklıyım 3 senedirde örende oturuyoruz...yazın motorcu arkadaşlarla toplanıp güzel memleketimizde çok uzak mesafede olmamakla birlikte çeşitli turlara çıksak çok güzel olur diye düşünüyorum.mesela hasan boğuldu ya yada behramkale'ye bence mükemmel olur ne dersiniz?

mrb...ben koray..
balıkesirliim.ama su an istanbuldayım.cunku burda olmak zorundayımmm...ne alakaysa.umarım tanısırız aga...

tüm motorcu arkadaşlara selamlar bende kepsutluyum günlük geziler düzenlediğinizde banada haber verirseniz seve seve katılırım.

slm arkadaşlar ben erkan avşa adasından msn adresim [email protected] yeni uyeyım bazı konularda bana yardımcı olursanız sevinirim

Hosgeldiniz arkadaslar, bi ara toplanip tanisalim...

iskele dostum ayrıca hosbulduk bundan sonra sık sık görusmek dılegıyle.

slm balıkesir mt aranızda gönenli varmı varsa bana yardımcı olabilirmi

uglychild arkadasım pm ye attıgın mesajı yenı okudum ve sevındım bizde anca balıktan dönduk malum ekmek parası.sanırım sıze yarın katılamıcam cunku uyumam gereklı fakat dönuste bısey yemeyın sakın burhanıyeye gırmeden ıskele yol ayrımını göreceksınız ordan ıcerı zıplayın ve 100 m ılerıde kayıkları göreceksınız zaten ve mangalda pısen balık kokularını takıp edersenız sıze ellerımle pısırdıgım balıkları yerken ne gunun yorgunlugu kalacak nede baska bısey...
teknemızın adı ege team beklıyorum haeeeee:pr:
:queen: :queen: :queen:

sercan abicim bende sizinle beraber burhaniye taraflarına uzuyorum tutmayın beni kötü oluruz bak :queen:

bu gün görüşmek dileği ile:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar